Stiri / Video

Video de-o vară auto-hot

Astăzi luăm o mică pauză video de la tumultul industriei auto. Și de aceea veți vedea câteva video-uri… cu automobile. Și nu numai, vă promitem.

Pentru că este chiar vară, primul video pe care vi-l propunem este despre modele cabrio. Este vorba despre o cursă de „drag” mai neortodoxă, deoarece acoperă mai toate segmente de automobile decapotabile posibile. Și în ciuda trimiterii la celebrele sferturi de milă americane, cursa a fost de fapt organizată de specialiștii europeni de la Quattroruote.



Acțiunea, desigur, transcende orice barieră lingvistică – însă ca să fim un pic ironici, parcă lipsește totuși ceva. Un canal italian, dar și o cursă de drag fără un supercar cu motor central… italian. Eh, până la urmă nu le poți avea pe toate. Și apropo de americani, în galerie veți găsi ceva tematic. Anume, Acura NSX MY2020 în noua culoare vintage Indy Yellow Pearl. Fanii vor ști că aceasta este o trimitere directă la NSX-ul din anii 1997-2003, oferit pe atunci și cu nuanța Spa Yellow.

Video de pretutindeni, chiar și din living

Pasionații de video-uri despre automobile știu deja bine cine este Shmee150, un norocos invidiat de o lume întreagă. Nu prea mult, deoarece măcar are inimă largă și ne împărtășește totul. Inclusiv această colecție nebună ce include – printre alte exponate superbe – două Pagani-uri. O caroserie de Zonda R se află, de altfel, chiar în living… în timp ce un Pagani Zonda Revolucion (unul din cinci fabricate) tronează la locul său de drept, în garaj.



Rapid, să nu pierdem din timpul de vizionare, vă mai propunem două video. Primul include istoria Koenigsegg, de la naștere și până dincolo de recordul mondial de viteză. Al doilea este un pic mai altfel… mai eco, dar și mai aerian. După ce îl vedeți, executați un streaming cu filmul „Bridge of Spies” și veți înțelege cum stă treaba cu avioanele spion. Ele încă există, iar tehnologia lor ciudată necesită ajutor din partea unor automobile. Odinioară ele erau modele Camaro sau Corvette. Astăzi e vorba despre Tesla Model S… 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*