Stiri

(Video) 100 de ani de Bentley, foto în Polaroid

Constructorul britanic de lux sărbătorește în stil foto aniversarea de 100 de ani. Și nu oricum, ci cu ajutorul unei sesiuni cât se poate de specială. Una realizată cu o cameră Polaroid 24×24 – pentru cartea în ediție limitată Bentley Centenary Opus.

Cum vorbim despre atitudinea extravagantă a unui constructor de ultra-lux britanic, este evident că Bentley nu s-a încurcat cu legendarele aparate foto la minut Polaroid. În schimb, ei au apelat la cel mai mare aparat de fotografie de la Polaroid. Acesta are 1,5 metri înălțime, este greu de 107 kg și creat în 1976 în doar 5 exemplare. Polaroid 24×24 a fost apanajul celebrităților de la Hollywood și a artiștilor sau liderilor lumii. Este practic prima oară când o marcă auto este fotografiată cu acest aparat.

Exclusivitate foto și auto

Bentley a adus la sesiunea foto extraordinară unele dintre cele mai faimoase modele ale sale. Fanii vor putea admira în Bentley Centenary Opus un EXP 2 din 1919, cel mai îndepărtat supraviețuitor al mărcii, spre exemplu. Nu vor fi uitate nici R-Type Continental din 1952 sau modelul 8 Litre din 1930. Mai este prezent și câștigătorul din 2003 de la Le Mans – Speed 8, dar și noua generație Continental GT. Și pentru a marca și mai mult unicitatea momentului, după sesiunea foto – din cauza penuriei de film Polaroid 24×24, camera va fi „pensionată” ca rezidentă permanentă a unui muzeu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*