Stiri

Jeep Wrangler a aterizat la DAB Auto Serv

Cel mai nou model de la Jeep, binecunoscutul și emblematicul Wrangler, și-a făcut intrarea pe piața românească la cel mai nou dealer din rețeaua Auto Italia, DAB Auto Serv.

Cel mai nou show-room din rețeaua Auto Italia aparține celor de la DAB Auto Serv. Astfel, dacă rețeaua importatorului român își îmbogățește rețeaua cu un dealer important, DAB Auto Serv se îmbogățește cu câteva mărci pe care le poate vinde. 

Dealerul bucureștean este situat în apropiere de târgul auto Vitan, pe malul Dâmboviței. După o investiție de câteva milioane de euro pentru terenul și construcția de depășesc 1000 de metri pătrați, noua casă din rețeaua AutoItalia se bucură de o prezență excelentă. La parterul locației au loc un service și un show-room dedicat mărcilor Jeep și Alfa Romeo. La etaj se află 800 de metri pătrați pentru Fiat, Fiat Professional și Abarth.

Wrangler, primit cum se cuvine

Evenimentul de lansare a fost mult așteptat de specialiștii presei auto, cât și de pasionați, datorită elementului surpriză din desfășurătorul serii, reveal-ul celei de a patra generații Jeep Wrangler (JL). Ascunse bine sub o pânză neagră, două Jeep Wrangler Unlimited, au așteptat în timpul discursurilor susținute de Directorul General al DAB Auto Serv, Dl. Dorian Buzea, cât și de CEO Auto Italia, Dl. Adrian Narcis Ghiță, pentru a fi dezvăluite invitaților.

Întreaga seară a fost concepută în jurul experienței unui utilizator de Wrangler, de la zgomotul urban care a întâmpinat invitații în spațiul exterior, până la proiecții ale peisajelor pe care noul Wrangler abia ar aștepta să se aventureze, precum un drum de munte anevoios sau dune nesfârșite de nisip. Participanții au putut degusta soiuri unice de brânzeturi italienești, prezentate de Mesange Fromagerie, cât și băuturi fine, oferite de Jack Daniels, toate acestea pentru a completa conceptul “There’s only one!”.

 

 

Jeep Wrangler revival

Noul Jeep Wrangler se află la cea de-a patra sa generație și, chiar dacă la prima vedere este aceeași mașină ca și până acum, de fapt sunt multe modificări substanțiale. Ce trebuie remarcat este că, pe lângă motorizarea turbodiesel, acum poate fi comandat și cu o motorizare performantă cu benzină disponibilă și în România. De acum, sunt disponibile un doi litri turbo cu benzină de 272 CP și un 2,2 turbodiesel de 200 CP. Transmisiile oferite sunt manuale cu șase sau automate cu opt trepte. Ca și până acum, vor fi oferite versiuni dedicate pentru off-road cu diferențiale blocante și bare stabilizatoare decuplabile. 

Dar pe noi ne încântă mai mult sistemele U-Connect Live prin care se pot asculta până la 100.000 de posturi de radio din toată lumea.

Prețul de pornire pentru noul Wrangler este de 41.000 Euro + TVA. 

Jeep Wrangler DAB 02

Picture 1 of 7

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*