Fără categorie / Stiri

Alfa Romeo Giulia în slujba Poliției Rutiere din Constanța

Începând de luni, 17 decembrie, Poliția Rutieră din Constanța a primit un autoturism marca Alfa Romeo, pentru a facilita misiunile de patrulare din zona județului Constanța.

Auto Italia, importatorul brandului Alfa Romeo, a oferit cu drept de folosință modelul Giulia, pentru o perioadă de 12 luni. Autoturismul va fi folosit de echipajele Poliției Rutiere Constanța, pentru acțiunile de patrulare din orașul Constanța, stațiunile de la malul mării, dar și întregul teritoriu al județului Constanța.

Autovehiculul Giulia din dotarea IPJ Constanța dispune de sisteme avansate de asistență și siguranță rutieră, printre care:

  • Sistem de franare autonom (AEB) – capabil să oprească autonom mașina de la viteze de până la 65 km/h; disponibil cu sistemul de recunoastere a pietonilor
  • Sistem anti-incendiu
  • Lane Departure Warning (LDW) – sistem de avertizare parasire bandă, ce monitorizează și detectează părăsirea neintenționată a benzii de către șofer
  • Integrated Brake System (IBS) – sistem inovator de frânare (electro-mecanic) ce integrează cu succes componentele electronice și mecanice pentru a reduce distanța de frânare (de la 100 la 0 km/h în doar 38.5 metri);

Alături de poliție

Auto Italia este încântată de începerea acestei colaborări cu Poliția Rutieră Constanța, urmând astfel acțiunile pe care producătorul le dezvoltă în Italia, unde mai multe automobile Alfa Romeo sunt folosite de organele de ordine, având ca premisă dorința de a-i sprijini pe aceștia în misiunile zilnice. De asemenea, importatorul o oferit cu drept de folosință un automobil Giulia pentru Poliția Rutieră Ilfov, începând de vineri, 14.12.2018.

Giulia este începutul unei noi ere pentru un brand cu tradiție cum este Alfa Romeo, ce transmite emoție și veridicitate, datorită moștenirii sale bogate și a combinației captivante dintre tehnologia de vârf, performanța dovedită în motorsport și design-ul italian seducător, promovat sub sloganul “La Meccanica Delle Emozioni”. Alfa Romeo Giulia reprezintă echilibrul perfect între formă și tehnologie, pentru o plăcere incontestabilă la volan. Alfa Romeo Giulia a fost lansată în 2016 și deține deja numeroase premii internaționale, fiind evaluată cu 5 stele de siguranță Euro NCAP.

Giulia și surorile sale

Alfa Romeo Giulia este disponibilă în România în patru niveluri de echipare (Giulia, Super, Veloce și Quadrifoglio) și șase variante de motorizare, de la 150 CP până la 510 CP, disponibile cu propulsie sau tracțiune integrală.

Importatorul oficial din România, Auto Italia, este pregătit cu oferte speciale pentru această iarnă, atât pentru Giulia, cât și pentru primul model de SUV dezvoltat de Alfa Romeo, Stelvio.

Alfa Romeo Giulia Politie CT 05

Picture 1 of 6

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*