Stiri / Video

Civic Type R cu facelift și Sport sau Limited (video)

Honda Civic Type R este Sport Line sau Limited Edition în Europa. În plus, întreaga gamă pentru 2020 a primit o serie de îmbunătățiri vizuale și tehnice. Ah… se încinge iar atmosfera pe Nurburgring.

Ok, Honda Civic Type R are un facelift subtil pentru model year 2020. Asta ar fi noutate principală pentru muritorii de rând. Ba chiar am putea să ne întrebăm de ce vrea Honda să tempereze atitudinea extraterestră cu Sport Line?! Fanii hard-core se vor preocupa, totuși, doar de Limited Edition. Foarte nasol pentru ei, Bătrânul Continent primește doar 100 de unități. 



Oricum ar sta treaba, Civic Type R – că e Sport Line sau Limited Edition – aleargă după rivali. Și nu îi lasă să respire… Inclusiv cu subtilități, cum ar fi versiunea SL. Aceasta se joacă cu un interior negru și jante de 19 inch la fel de negre. Dar, mai ales, cu un spoiler mai scund… Din fericire, nu vine și cu o reducere a puterii. Are tot 320 CP și 400 Nm. Plus culoare „Racing Blue”.

Civic Type R, lasă Sport și bagă Limited 

Varianta Limited Edition este cea mai extremă a seriei. Nu o spunem noi, ci Honda. Are jante forjate de la BBS de 20 inch și pneuri Michelin Cup 2. Plus amortizoare modificate și o recalibrare a direcției pentru a se înțelege cu noua combinație. Ah, și o recunoașteți după culoarea exclusivă „Sunlight Yellow”. Sau după volanul îmbrăcat în Alcantara și scaunele scoică de culoare roșie. Ce nu vedeți este reducerea de 47 kg față de versiunea GT…

Și ajungem și la gama normală. Aceasta vine cu un design modernizat pentru partea frontală. Adică faruri full-LED și bară plus prize noi. Iar cele din urmă sunt cu 13% mai mari și asigură o răcire cu 10 grade mai bună! Inginerii au lucrat și la suspensii sau sistemul de frânare. Iar în interior reapar comenzile fizice pentru infotainment și climatizare… Ah, un ultim amănunt. Prețurile pornesc de la €41.490, în Germania, pentru GT sau Sport Line. De Limited nici să nu întrebați… 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*