Stiri / Video

FCA Drive for Design, plăcerea imaginației în stil american

Pentru că munca continuă și de acasă – unde se poate împleti și mai bine cu pasiunea. De aceea FCA Drive for Design, un program școlar, a născut un adevărat „sketch battle”. Pentru „the wickedest and most outrageous truck” al mărcii Ram…

Până acum am discutat despre numeroase metode de a ne petrece timpul cât #stamAcasa. Fie că ne-am jucat cu cei mici, fie am visat la modele retro sau chiar ne-am făcut un upgrade de tuning. Acum e timpul să ne jucăm de-a designerii – alături de Fiat Chrysler Automobiles North America.

Pentru că și ei lucrează de acasă, designerii companiei – deveniți jurați – Ralph Gilles și Mark Trostle au organizat o bătălie virtuală. Pe social media, desigur – Facebook și Instagram, dar nu numai. Iar dezideratul a avut succes – talentul este mereu din abundență. Desigur, noi vedem acum doar proiectele câștigătoare. Dar ne este de ajuns… putem să visăm în continuare, de acasă.

Drive pentru că Design și FCA

Evident, campania din social media a fost gândită pentru a crește vizibilitatea programului omonim – FCA Drive for Design. Acesta este dedicat liceenilor din întreaga lume – și mai sunt încă 14 zile în care se pot depune proiecte. Iar FCA promite „premii fabuloase” și oportunități majore într-o carieră din domeniul designului auto. Deci, dragi liceeni, treceți la treabă – oricine are o șansă. Până atunci, vă oferim un pic de inspirație…



Și dacă marca americană Ram este un pic prea îndepărtată de cultura europeană atunci schimbăm placa. Și pornim pe urmele de rap-ului, ale graffiti-urilor, DJing-ului și breakdancing-ului european. Alături de revista hip-hop Backspin, dar mai ales alături de Porsche. Compania germană prezintă documentarul video „Back 2 Tape”. Vizionare plăcută și Sărbători Pascale Fericite! 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*