Music is life

Cele mai bune opt sisteme audio de mașină în 2018

Anul acesta te-ai hotărât să scapi definitiv de sistemul audio standard din mașina ta. Știi tu, acela cu boxe cu membrane din carton și pe care dacă-l dai mai tare de 50% din putere bârâie și distorsionează de-ți vine să-i dai foc. Iată câteva opțiuni demne de luat în calcul.

rivind pentru a îmbunătăți sistemul stereo al mașinii dvs. cu ceva care împachetează un pic mai mult? Am creat o listă cu cele mai bune șapte sisteme stereo auto pe care le puteți obține pentru vehiculul dvs. (vechi sau nou), care vă vor îmbunătăți experiența de ascultare. Multe dintre aceste sisteme stereo auto sunt construite cu o experiență de utilizator care are aceleași cunoștințe și funcționalități ca și smartphone-ul dvs. Și companiile precum Apple și Google oferă aplicații în sistem care se sincronizează cu dispozitivele respective. Asadar, indiferent daca doriti o conectivitate asigurata, semnalizarea clara a radioului, sau doriti ceva cu acces accesibil, exista un sistem stereo pentru toata lumea. Citește mai departe pentru a vedea care este cel mai potrivit pentru nevoile tale.

Best Overall: Pioneer AVH-X5800BHS Receiver

Există o tona de sisteme stereo pentru mașină, dar dacă nu sunteți sigur de unde să începeți, ar trebui să aruncați o privire la Pioneer AVH-X5800BHS. Acesta este un sistem stereo puternic, de înaltă performanță, care probabil are mult mai mult decât cel care a venit cu mașina, camionul sau SUV-ul.

Deoarece probabil că utilizați smartphone-ul ca și telecomandă personală, vă place că Pioneer AVH-X5800BHS funcționează cu cele mai recente modele iPhone și Android și vă permite să redați muzică sau să efectuați apeluri prin intermediul unui cablu USB sau utilizând Bluetooth. Acest receptor vă permite, de asemenea, să utilizați aplicația AppRadio One a Pioneer, o aplicație smartphone care se conectează la receptor și vă permite să controlați unele dintre aplicațiile telefonului dvs. pe ecranul senzitiv de 7 inch al receptorului. Este, de asemenea, compatibil cu Spotify, Pandora, SiriusXM și HD Radio, deci există o mulțime de opțiuni pentru a asculta muzică, știri sau sport.

Reviewerii Amazon au fost extrem de mulțumiți de acest model, acordându-i o medie de 4,5 din 5 stele. Mulți dintre utilizatori au declarat că acest model a fost remarcabil, dar sa plâns că nu dispune de instrucțiuni bine documentate pentru instalare, așadar vă recomandăm să efectuați cercetarea înainte de a încerca o instalare sau să o instalați profesional.

Cele mai bune redări și caracteristici: Receptor Pioneer AVH-4200NEX

Să spunem că ești nebun în privința muzicii. Ești genul de persoană care nu va merge la un concert deoarece calitatea sunetului unei locații nu este suficient de bună sau cineva care nu va asculta un album dacă nu este în format FLAC de înaltă calitate. Aceasta înseamnă că sunteți, de asemenea, tipul de persoană care are nevoie de un stereo auto care poate face și să cânte orice. Permiteți-ne să vă prezentăm produsul Pioneer AVH-4200NEX.

Pioneer AVH-4200NEX dispune de un ecran de 7 inch și un nivel uluitor de compatibilitate cu fișierele muzicale și smartphone-urile. Acesta poate reda fișiere audio FLAC, MP3, WMA, AAC, WAV și fișiere video MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, AVI, DivX și WMV. Pentru smartphone-uri, funcționează atât cu Apple CarPlay, cât și cu Android Auto, deci indiferent de tipul de telefon pe care îl aveți, acest lucru poate funcționa cu acesta. Când vine vorba de servicii muzicale, AVH-4200NEX este compatibil cu Spotify, Pandora și SiriusXM și puteți utiliza conectivitatea Bluetooth atât pentru muzică, cât și pentru apeluri.

Reviewerii Amazon au fost peste luna pentru acest model, și ei în special iubesc interactivitatea dintre receptor și iOS și telefoane Android. De asemenea, vă recomandăm să actualizați firmware-ul la prima pornire pentru a vă asigura că aveți acces la toate cele mai recente funcții și pentru a scăpa de orice bug-uri vechi software.

Best Budget: Pioneer DEH-X6900BT

Puteți sări peste câteva clopote și fluiere, sistemul Pioneer DEH-X6900BT în mașină stereo este o alegere fantastică pentru cumpărătorii conștienți de buget. Cu un ecran LCD multi-segmentat complet, cu iluminare din spate cu LED, personalizarea culorilor în două zone vă oferă o personalizare totală a culorilor pe ecran, precum și opțiunile de culoare pentru fiecare dintre butoane. Cu 10 niveluri de luminozitate pentru a selecta, există ceva pentru conducerea pe timp de zi și în timpul nopții.

Indiferent dacă este deja activat în vehiculul dvs. sau nu, Pioneer adaugă conectivitate Bluetooth, astfel încât să puteți difuza muzică fără fir și să răspundeți (și să terminați) apelurile telefonice prin sistemul handsfree al autovehiculului. Există, de asemenea, o intrare USB frontală și AUX pentru conectarea diverselor gadget-uri, inclusiv un dispozitiv de redare iPhone sau handheld. Există și spațiu pentru reglarea sunetului, datorită unui egalizator EQ de cinci benzi, care va fi util pentru maximizarea performanței audio prin intermediul link-ului direct către Spotify prin intermediul unității Pioneer și a unui smartphone compatibil.

Cel mai bun cu sistem Android OS: Pumpkin 6.2-Inch Stereo

Realizând Android 6.0 Marshmallow chiar în afara casetei, stereo-ul de 6,2 inchi dovleac oferă o mulțime de opțiuni și putere. Cu 16 GB de memorie la bord (extensibil la 64 GB cu o cartelă SD compatibilă), există spațiu pentru a stoca mii de cântece pe unitate fără a conecta vreodată un smartphone. Pumpkin oferă suport pentru ieșirea audio subwoofer, precum și video de 1080p pe ecran. Modemul Wi-Fi inclus include o antenă lungă de 1,5 m pentru o recepție sporită a semnalului. Opțiunea cam-in RCA oferă suport pentru o cameră de rezervă direct pe ecran (va trebui să cumpărați camera foto din spate separat).

Pentru a naviga în jurul orașului sau în întreaga țară, GPS-ul este inclus atât pentru aplicațiile de navigare online, cât și pentru cele offline (cu excepția celor incluse) cu ajutorul ghidurilor vocale prin intermediul aplicațiilor cum ar fi Waze, Google Maps și Sygic. De asemenea, dovleacul se conectează direct în comenzile volanului pentru reglarea redării, a volumului sau a canalelor, fără a vă lua mâinile de pe roată.

Alpine single DIN Bluetooth car-stereo

Grave iubitorii de muzică nu ar trebui să caute mai departe atunci când găsesc un sistem stereo auto cu recepție radio clară. Bluetooth stereo-ul Bluetooth Single-Din vine cu semnale radio HD de înaltă calitate pentru recepție curată și clară.

Sistemul stereo Alpine Single-Din Bluetooth este un sistem stereo de 9.06 x 3.94 x 10.63 inchi și 4.41 de lire sterline, cu o singură siguranță DIN și față. Puterea de vârf îi dă o putere de 50 W prin intermediul a patru canale, în timp ce puterea RMS oferă o putere de 18 W cu patru canale. Are ieșiri RCA preamplificate pentru față, spate, precum și un subwoofer dedicat. Dispozitivul vine cu un egalizator încorporat în nouă benzi, cu afișaj text LCD cu patru culori selectabile, și include un plafon de 105 dB cu un tuner AM / FM și un semnal CD-zgomot. Este compatibil și cu smartphone-urile dvs. iPhone și Android.

Ceea ce face ca Alpine să stea în evidență de restul sistemului stereo auto este că este construit pentru radioul HD. Dispune de un tuner radio HD încorporat, conceput pentru a capta cea mai bună recepție și pentru a oferi cel mai clar sunet. Nu veți avea probleme de streaming Pandora Internet Radio de pe telefonul dvs. și de captare a semnalelor de satelit prin satelit Sirius XM.

Unii utilizatori Amazon.com au scris că sistemul are o tendință de glitch cu Pandora dacă utilizează un Samsung S3. Alți utilizatori ai Amazon.com nu au nimic de plâns, unul susținând că are „fiecare intrare cunoscută omului”. Dispune de o garanție de un an.

Best Design: Kenwood DDX774BH

Când vine vorba de sisteme stereo auto, foarte puțini receptoare te vor arunca în aer când vine vorba de design, deoarece majoritatea sistemelor high-end arată asemănătoare. Acestea fiind spuse, apreciem o abordare de design curată și utilă pe orice sistem de mașini. Introduceți Kenwood DDX774BH, un sistem stereo simplu și rafinat, cu o multitudine de versatilități care vor funcționa cu multe tipuri de vehicule.

Kenwood DDX774BH are un ecran LCD de 6,95 inci cu iluminare din spate, care este luminos și ușor de citit. Există, de asemenea, un port USB care vă permite să vă conectați și să încărcați telefonul smartphone Android sau iOS. Oh, și până la cinci dispozitive Bluetooth pot fi conectate la un moment dat, astfel încât toți prietenii și membrii familiei care se deplasează în mașină pot selecta ce melodii vor să audă.

Există, de asemenea, o mulțime de intrări și ieșiri pe acest model pentru a asigura opțiuni puternice de personalizare. Pentru intrări, acest model are o intrare USB spate, o intrare A / V din spate, o intrare a camerei de luat vederi față și spate, iar pentru ieșiri are ieșire video spate și ieșiri preamplificate cu șase canale.

În timp ce acest model nu are o tona de recenzii, deoarece este relativ nou, modelele precedente Kenwood, inclusiv predecesorul acestui receptor, au obținut toate notele ridicate.

Best Touchscreen: Pioneer AVIC-8200NEX Receiver

Majoritatea sistemelor stereo high-end oferite astăzi au touchscreen rezistiv. Acestea sunt bine și de multe ori fac truc, dar acestea nu sunt la fel de bune ca touchscreens capacitive, care sunt mai receptive și featured pe cele mai bune smartphone-uri de astăzi. Dacă sunteți în căutarea unui stereo auto care are răspunsul tactil al unui smartphone (și se joacă bine cu ei), trebuie să vedeți modelul Pioneer AVIC-8200NEX.

AVIC-8200NEX este o adevărată fiară cu o compatibilitate remarcabilă cu iOS și Android. Dispune atât de software-ul Apple CarPlay, cât și de software-ul Android Auto, ceea ce înseamnă că puteți face lucruri cum ar fi să aduceți aplicațiile Hărți sau aplicații muzicale native de pe telefonul dvs. și să le controlați prin intermediul ecranului tactil stereo. Un lucru deosebit de interesant pe care touchscreen-ul îl permite este gesturile multi-touch, astfel încât să puteți prinde zoomul când aveți aplicația Hărți deschisă. (Suna mic, dar încercați pentru o secundă să vă imaginați telefonul fără să vă apropiați și veți vedea de ce este o caracteristică bună.)

Acest model are, de asemenea, o conectivitate excelentă pentru muzică și radio, cu suport pentru Pandora, SiriusXM, radio HD și date de trafic în timp real din peste 90 de orașe din America de Nord din Rețeaua totală de trafic și meteo. De asemenea, are navigație încorporată, cu aproape opt milioane de puncte de interes în S.U.A., Canada și Puerto Rico.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*