Evenimente

Prima evadare cu Renault, cu mic cu mare

Renault a fost pentru al treilea an consecutiv partener al evenimentului sportiv „Prima Evadare”, în care amatorii de ciclism s-au întrecut cu bicicletele, confirmând intenția producătorului francez de automobile de a se implica în ecologie și sport.

Renault și Prima Evadare sunt la cea de-a treia ediție împreună. Competiția este organizată de Clubul NoMad Multisport şi se desfășoară între București și Snagov, pe un circuit îmbunătățit, ce combină traseu prin păduri și drum nepavat, pe o distanță de 55 de km. In fiecare an s-a dovedit a fi maratonul cu cel mai mare număr de participanți.

Mii de pasionați la start

„Suntem entuziasmați să „evadam” şi în acest an aniversar alături de cei mai buni cicliști, în cea mai cunoscută competiție cross-country din Romania. Evenimentul ne permite să demonstrăm că Passion for life nu este doar o viziune, ci a devenit un mod de viață pe care ne străduim să îl insuflam şi partenerilor noștri – externi şi interni. De aceea, alături de mii de pasionați ai ciclismului care vor lua startul în competiție, vom avea şi 60 de colegi pentru care sportul, mișcarea şi un stil de viață sănătos sunt deja elemente esențiale.” a declarat Elena Apostol, Head of Communication Renault.

Participanții vor avea posibilitatea să utilizeze serviciul Velo Service powered by Renault, un serviciu de suport tehnic, disponibil de la momentul preluării kit-ului de concurs până la start şi pe tot parcursul cursei. Renault are pregătită o echipa de profesioniști care vor asigura asistență gratuită celor care au nevoie de o ultimă verificare sau care întâmpină diverse probleme pe traseu (verificare presiune în roți, verificare amortizoare, reglaj furcă, frâne, schimbătoare și înlocuire roți în caz de pană). Velo Service are şi o componentă mobilă, sub forma a 4 vehicule de asistență – Renault Kadjar şi Renault Captur, echipate corespunzător, care se vor deplasa pe întregul traseu şi vor ajuta concurenții să rezolve rapid orice problemă de ordin tehnic. De asemenea, Renault oferă celui mai rapid concurent, pe o porțiune de traseu identificată de organizatori, premiul RS Sprint. Această zonă este pe malul lacului, în spatele Palatului Ghica şi are o lungime de 1.000 de metri, fiind marcată corespunzător cu Start/ Finish Segment RS.

Atractiv pentru toți

Momentele importante ale cursei vor fi transmise live pe canalele de Social Media ale mărcii Renault, astfel încât cei care susțin cicliștii sau nu pot ajunge duminică la eveniment vor putea viziona evoluția favoriților lor.

Peste 60 de angajați ai Grupului Renault s-au înscris în competiție şi vor participa la Prima Evadare ca echipă de companie. Așa cum s-a întâmplat şi în anii anteriori, prezența importantă a angajaților este o dovada a implicării susținute a mărcii în direcția promovării sportului de masa atât în extern, cât şi în intern.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*