Teste auto

SsangYong Rexton G4, marele concurent al micii piețe

Piața mașinilor de teren veritabile este în scădere și majoritatea acestora este condusă și folosită cu preponderență pe asfalt. Unele modele celebre au dispărut iar altele au fost demitizate și mutate în categoria SUV. Prin urmare ne bucurăm să vedem că mai există și “old dogs” pregătiți de teren accidentat, cum este acest SsangYong Rexton G4.

SsangYong Rexton G4 este una dintre acele mașini care dacă ar fi purtat o siglă mai cunoscută pe grilă s-ar fi vândut pe rupte cu prețuri mult mai mari decât se vinde la ora actuală mașina.

Cu o gamă de prețuri care variază între 23.790 și 32.990 euro cu TVA, off-roader-ul din Coreea este una dintre atracțiile sfârșitului de an 2017, când s-a lansat și în România. Desigur, nimeni nu credem că-și va cumăra versiunea de bază care are tracțiune doar pe puntea spate. În shchimb, la mai puțin de 30.000 de euro inclusiv TVA se poate obține un model dotat decent. Iar la 36.000 de euro, chiar nu mai aveți motive de supărare.

Versiunea Premium, cea mai bine dotată

Varianta Premium, testată de noi, ajungea cu tot cu dotări la aproximativ 36.000 de euro inclusiv TVA. Dar pentru cei care vor să găsească toată lista de prețuri și opționale îi invităm să acceseze link-ul de aici. Mai multe în vide-ul următor unde, alături de Cristi Stanciu de la Virgin Radio, am făcut primul clip pentru www.eventsauto.ro.

Dar mai bine lăsăm imaginile să vorbească. Așteptăm comentariile voastre fie aici fie pe canalul nostru de youtube.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*