Music is life

Boxele Indiana Line din Torino, disponibile în România

Indiana Line a fost fondată la începutul anilor 1970 și reprezintă unul dintre cei mai vechi producatori de boxe din Italia. Acest brand a fost preluat de o companie care are sediul în Torino, din anul 1977, și este în prezent unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de boxe Hi-Fi din Italia.
 

 

Clienții au posibilitatea de a se convinge singuri de calitatea produselor Indiana Line. Ei sunt invitați la showroom-ul AVmall din București pentru a testa boxele Hi-Fi și alte echipamente audio-video prezentate aici. Clienții sunt rugați să efectueze o programare, spre a putea beneficia de atenția reprezentanților din showroom și pentru a avea acces la produsele prezentate într-o atmosferă plăcută și relaxantă.
Programul Indiana Line include produse accesibile ca preț, dar și produse din gama de top care sunt mai scumpe. Toate se remarcă prin calitate, design unic, excepțional, finisaje perfecte, sunet impecabil. Gama de produse este cu adevărat una spectaculoasă, include boxe pentru exterior sau interior, boxele montate pe tavan sau pe perete, boxe de raft, boxe de podea, boxe stereo, multicanal, subwoofer activ, boxe portabile, boxe active, amplificatoare integrale, playere și altele. Indiferent de model, aceste boxe se adaptează bine oricărui tip de muzică, au performante destul de ridicate, se caracterizează prin bas foarte percutant și un excelent control pe medii. Sunetul este de calitate, foarte clar, nu este stresant pentru urechi și nici enervant pentru cei care ascultă.

Sunetul invizibil

Boxele de tavan sau boxele încorporate în perete sunt aproape întotdeauna folosite acolo unde nu ar trebui să se vadă de unde vine muzica sau sunetul unui video sau film. Uneori îți dorești ca terasa să fie prevazută cu astfel de boxe de tavan, anumite camere sau alte zone exterioare. Boxele în aer liber oferă o calitate impecabilă a sunetului, ceea ce nu se poate spune despre alte boxe convenționale. Ele sunt concepute pentru a oferi… continuarea aici

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*