Lifestyle

9 semne de cancer la bărbați

Cancerul la barbati nu este o boală care să se manifeste foarte dur încă de la început, însă îți dă anumite semnale care dacă sunt depistate din timp, tratarea bolii este posibilă.

Boala barbati

Boala barbati

Din păcate, bărbații nu iau în considerare anumite simptome prin care organismul lor încearcă să le transmită un mesaj. Ei amână vizita la medic spunându-și că probabil o să treacă.  Lipsă unei îngrijiri preventive duce de foarte multe ori la avansarea rapidă a bolii și chiar la deces. Din acest motiv, trebuie să știi și să iei măsuri atunci când prezinți următoarele simptome:

Modificări ale sânului

Dacă un sân sau chiar ambii și-au modificat brusc mărimea, daca  mamelonul s-a retras, dacă prezintă modificări ale texturii (incretiruri) sau ale culorii, este foarte posibil să fie un început de cancer de sân . Desi cazurile sunt destul de rare, cancerul de sân apare și la bărbați. Dacă prezinți unul sau mai multe dintre simptomele de mai sus, mergi la medic. Acesta, în urma consultației, a unei mamografii, biopsii sau alte țeste, îți va spune foarte clar dacă ai sau nu motive de îngrijorare.

Dureri

Durerile sunt normale până la un anumit punct. Dacă… citește continuarea aici

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*