Stiri

MSO, la plimbare cu 570S prin Beverly Hills (video)

McLaren Special Operations (MSO) ne-a obișnuit să visăm la performanțe britanice unicat. Iar noua colecție „Racing Through the Ages” cu siguranță are toate atu-urile, amplasate la bordul a șase 570S.

Astăzi, în era globalizării, individualitate și individualizarea sunt la mare preț. De aceea au succes divizii precum McLaren MSO. De aceea McLaren intră în parteneriate precum cel cu producătorul de smartphone OnePlus – rezultatul fiind OnePlus 6T McLaren Edition. De aceea dealerul McLaren Beverly Hills este cel mai productiv în comercializarea de modele semnate MSO. Imediat vă explicăm de ce le considerăm legate.



Constructorul britanic a prezentat, separat de ultima creație MSO, noul smartphone de lux OnePlus 6T McLaren Edition, acasă la McLaren Technology Centre. Caracteristicile de top vin la pachet cu faimoasa nuanță „Orange McLaren”. Avem filmare în 4K la 60 fps sau 10 GB RAM. Asta aproape că s-a mai văzut la concurenți direcți precum Porsche Design Huawei Mate 20 RS. Dar ce spuneți de noua tehnologie Warp Charge 30? Aceasta, cu ajutorul încărcării de 30 wați, reumple bateria în doar 20 de minute… Totul, pentru „doar” £649.

MSO se joacă cu inimile noastre… în stil racing

Acum să vă explicăm și legătura cu seria McLaren MSO „Racing Through the Ages”: Papaya Spark. Tot nu ați înțeles? Nu este vorba despre exotismul sau individualitatea celor două creații. Și acestea joacă un rol important. Însă elementul de legătură este chiar culoarea portocalie atât de dragă celor de la McLaren. ‘Racing Through the Ages’ este o nouă colecție unicat, formată din fix șase unități 570S, comandată de către dealerul McLaren Beverly Hills.

MSO, la plimbare cu 570S prin Beverly Hills

Create în trei perechi – Coupe și Spider – cele șase 570S au fost gândite de MSO pentru a exemplifica trei teme distincte. Trei perioade semnificative din bogata istorie racing a constructorului britanic: ‘Muriwai’, ‘Papaya Spark’ și ‘Sarthe Grey’. Prima se referă la primele nebunii racing ale lui Bruce McLaren… ce aveau loc tocmai în Noua Zeelandă. Papaya Spark este cea de care ne-am legat noi „wireless” pentru smartphone-ul 6T McLaren. Însă, de fapt, această temă omagiază victoriile „portocalii” din anii 1960/1970, precum și prezentul racing din Formula 1.



Ultima, dar nu și cea din urmă – Sarthe Grey – este o trimitere cât se poate de directă către anul de grație 1995. McLaren devenea atunci singurul producător din istorie care câștiga cursa de la Le Mans la debut, cu McLaren F1. În plus, fiecare 570S are parte și de câteva elemente comune. La exterior – dungi GT4 și un eleron MSO creat special. Dar și MSO Defined Black Pack, MSO Defined Titanium SuperSports Exhaust sau jante forjate. La interior – câteva detalii minimale: logo MSO, dunga GT4, plăcuță dedicată, cheie finisată în culoarea temei sau marcaj „12 o’clock” pe volan, evident de culoare portocalie. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*