Stiri

Mini JCW, la fel de performant, dar mai eco și stilat (video)

Mini a decis că este timpul pentru mici îmbunătățiri aduse gamei JCW. John Cooper Works și John Cooper Works Cabriolet îndeplinesc de acum standardul de emisii Euro 6d-TEMP. Și asta nu este tot.

Noua versiune JCW este programată pentru martie 2019. De atunci va dispune de filtru de particule pentru propulsorul pe benzină (GPF), acesta fiind integrat în sistemul de evacuare sport. Acesta din urmă, disponibil standard, asigură inconfundabila prezență sonoră a modelelor JCW. Însă, chiar și cu noul standard de emisii, performanțele nu au fost afectate. Astfel, propulsorul turbo, cu patru cilindri, de 2 litri şi tehnologie TwinPower Turbo continuă să ofere același nivel al puterii – 231 CP.

Mini JCW, la fel de performant, dar mai eco și stilat

Dacă se optează pentru transmisia manuală, oferită standard, JCW accelerează de la 0 la 100 km/h în 6,3 secunde. Fratele său cu acoperiș textil rezolvă sprintul standard 0-100 km/h în 6,6 secunde. În plus, Mini oferă și opțiunea transmisiei sport Steptronic cu opt trepte. Designul exterior nu este influențat prea mult de upgrade-ul recent. Însă nici nu prea era nevoie. John Cooper Works și JCW Cabriolet au oricum suspensie sport, jante de 17 inch, sistem de frânare sport, scaune sport și kit aerodinamic JCW.

JCW mai eco, dar și mai stilat

Ce ar fi atitudinea ecologistă pe un model de performanță fără un pic de stil? Până la urmă, Tesla a câștigat nenumărați fani de partea sa și prin prisma performanțelor. Nu doar a cifrelor de autonomie electrică. Poate de aceea, constructorul britanic Mini are grijă să ofere și câteva detalii distincte viitorilor posesor de modele JCW 2019. Printre noile opțiuni de personalizare putem nota interiorul Mini Yours Piano Black iluminat. Acesta include o zonă decorativă cu lumină ambientală, pe partea pasagerului din faţă.

Apoi ar mai fi opțiunea echipării cu tehnologie de reîncărcare wireless a smartphone-ului. Sau proiecția logo-ului mărcii premium britanice, pe partea conducătorului. Și să nu uităm de numeroasele produse personalizabile ale gamei Mini Yours Customized. Și nici de noua echipare Piano Black pentru exterior, ce include elemente negru „glossy” pentru faruri, stopuri şi grila radiatorului. Sau de spectaculosul tratament „Union Jack” al sticlei stopurilor LED. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*