Stiri

Audi A1 e Sportback și în România (video)

Micul A1 Sportback a aterizat și în România, fiind disponibil la comandă. Prețurile pentru piața de la noi pornesc de la 20.290 de euro cu TVA, iar A1 Sportback este gata de personalizare.

Audi ne face cadou la început de an noua generație a celui mai mic model al său. Mini-ul în cinci uși, A1 Sportback, a ajuns la cea de-a doua iterație – fiind momentan cel mai accesibil Audi de pe piața noastră. Prezentat lumii întregi anul trecut, noul A1 Sportback are un design subtil, însă este de acum mai dinamic și mai potrivit inclusiv pentru clienții… masculini. Există chiar și pachete dinamice, adaptate fiecărei motorizări – precum și sistemul Audi drive select.



Variantele de motorizare oferite de Audi pe A1 Sportback în România sunt toate din categoria TFSI. Acestea au puteri între 95 și 200 CP, toate fiind supraalimentate, cu injecție directă și filtru de particule pentru benzină. Astfel, consumul mediu variază între 4,6 și 6 litri/100 kilometri. Iar emisiile de dioxid de carbon sunt între 104 și 137 grame/kilometru.

A1 Sportback, gata pentru personalizare

Mini-ul Audi este gândit în special pentru a atrage clienți tineri. Deci, opțiunile de personalizare sunt cât se poate de numeroase. Avem zece culori diferite de caroserie, opțiuni bi-ton, și linii de echipare diferite la interior. Acestea – standard, Advanced sau S – au de acum parte de un tratament diferit pentru exterior în funcție de alegerea din habitaclu. Spațiul interior este mai generos, de acum – lungimea crescând cu 56 mm la 4,03 metri. Volumul portbagajului, de 335 / 1090 litri, a crescut și el cu 65 litri față de generația anterioară.



Sistemele de asistență de pe A1 Sportback subt împrumutate direct de la frații mai mari – avem de la Audi pre sense front la asistent automat de parcare sau avertizare de părăsire a benzii de rulare. În plus, clienții nu vor avea nimic de reproșat pe partea digitală. Standard, Audi oferă instrumentar de bord digital cu ecran de 10,25 inch. Opțional, Audi virtual cockpit oferă funcționalități și mai extinse. În schimb, sistemul de infotainment central se poate combina cu sistemul audio premium Bang&Olufsen cu 11 incinte acustice și 560 wați.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*