Stiri

Rolls-Royce Lunar sau Seria 8 First Edition? (video)

Anul Nou Lunar chinezesc este sărbătorit de Rolls-Royce… în America. Și, dacă nu știați, tocmai am intrat în „Anul Porcului” conform calendarului asiatic! În schimb, BMW este mai clasic, cu M850i First Edition, disponibil și în România.

Este greu să crezi că rasa porcină are vreun element comun cu luxul, însă specialiștii de la Rolls-Royce nu par impresionați de astfel de convenții. Astfel, ei au prezentat recent noi ediții speciale pentru modelele Cullinan, Dawn, Ghost și Wraith în cinstea Anului Nou Lunar (5 februarie). Acesta marchează începutul anului porcului în zodiacul chinezesc! Pentru versiunea specială de Cullinan, britanicii s-au asociat cu Mandarin Oriental Hotel Group. Iar cele trei exemplare au fost prezentate tocmai în… SUA, la hotelurile din Boston, Miami și Washington. Toate au nuanțe de roșu la exterior, o culoare considerată foarte norocoasă și veselă în cultura chineză.



În schimb, modelele speciale de Ghost, Wraith și Dawn au fost gândite în colaborare cu dealerul mărcii din Beverly Hills. Acestea au parte de culori asociate cu Anul Nou Lunar – Aurum, Mugello Red și Diamond Black. Și, culmea, fiecare poartă cu mândrie inclusiv plăcuțe cu „Anul Porcului”. Și sunt la vânzare. Aviz proaspeților îmbogățiți în urma pestei porcine de la noi…

Lunar sau exemplar, de serie mică

BMW, în schimb, nu oferă nici un fel de referință amuzant-rușinoasă. Bavarezii sunt, ca de obicei, concentrați pe obiectivul suprem – performanța. Ei au prezentat recent prima ediţie exclusivă a noului BMW Seria 8. M850i xDrive Coupé First Edition este disponibil şi în România, fiind produs în doar 400 de exemplare la nivel mondial. Și în ciuda numărului destul de mic, este totuși mai ușor de luat acasă decât unicatul spațial-meteoric Night Sky!



Exteriorul are parte de o culoare special creată de BMW Individual – Frozen Barcelona Blue, BMW Individual High Gloss Shadow Line sau jantele M de 20 inch finisate în Jet Black. Opțional, clienții pot alege și acoperiş M Carbon şi pachetul M Carbon. În habitaclu, M850i xDrive Coupé First Edition are parte de și mai mult BMW Individual. Avem piele Merino în noua combinaţie de culori Ivory White-Night Blue. Apoi ar fi și plafonul BMW Individual cu Alcantara sau volanul M din piele, ambele finisate Night Blue. Plus zonele decorative Black Piano de la BMw Individual, care se „asortează” cu aplicaţiile de sticlă Crafted Clarity. În România, pentru First Edition se plătește în plus 17.835 euro, cu TVA. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*