Stiri

F-Pace – 300 Sport sau Chequered Flag? (video)

F-Pace, primul SUV al constructorului de lux britanic Jaguar, are parte de două noi ediții speciale. 300 Sport și Chequered Flag sunt dinamice… și foarte bine dotate.

F-Pace, deținătorul titlului de World Car of the Year pentru 2017 trebuie menținut atractiv în fața asaltului rivalilor din clasa SUV de lux. Iar Jaguar apasă pedala de accelerație pentru un aspect mai dinamic. Și dotări extinse. Prima serie limitată, 300 Sport, pornește acasă de la 53.980 lire sterline. Este dotată cu propulsoare pe benzină și diesel, de 300 CP. Ingenium-ul de 2 litri are 400 Nm și atinge 100 km/h în 6,1 secunde, plafonul maxim fiind de 233 km/h. Diesel-ul V6 de 3 litri pune la bătaie 700 Nm și este un pic mai lent pe sprint – 6,4 secunde. Însă atinge o viteză maximă superioară – 241 km/h.



Elementele distinctive includ detalii Dark Satin Grey suprapuse peste nuanțele Yulong White, Indus Silver și Santorini Black. Nu lipsesc adnotările 300 Sport, nici de la exterior și nici din interior. Standard, clienții primesc sistemul de infotainment Touch Pro Navigation cu suita Connect Pro. Și instrumentarul digital Interactive Driver Display, de 12,3 inch. Sau sistemul audio Meridian și scaune ajustabile pe 14 direcții. Desigur, sistemul AWD este și el la fel de standard.

F-Pace, SUV-ul edițiilor speciale

Noua serie limitată Chequered Flag este ceva mai accesibilă, cu prețurile pornind de la £46.995. Și propulsoarele sunt mai variate, dar și mai puțin potente. Astfel, pornind de la varianta R-Sport, Jaguar oferă trei versiuni, toate de 2 litri. Pe benzină, cu AWD și 250 CP. Suficient pentru un 0-100 km/h în 7 secunde. Și o viteză de top de 217 km/h. Sau diesel, de 240 și 180 CP. Cel din urmă este campion la eficiență, cu un consum de 5,7 l/100 km. Și aici dotările standard abundă. Scaune ajustabile pe 10 direcții. Sistem de infotainment Touch Pro cu Navigation Pack. Interactive Driver Display reconfigurabil, de 12,3 inch. Și, desigur, sistemul audio premium de la Meridian.



La exterior, detaliile Gloss Black sunt suprapuse pe noua culoare Eiger Grey. Sau, alternativ, peste Yulong White și Santorini Black. Nu lipsește nici bara față sport. Sau detaliile din aluminiu, pielea și pragurile Chequered Flag de la interior. F-Pace are o gamă largă de motorizări în gama curentă. De la un 2 litri Ingenium cu RWD și 163 CP la F-Pace SVR, cu ai săi 550 CP. Poate de aceea noile ediții speciale oferă un compromis optim. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*