Stiri

Bentayga V8 Design Series – Sir Bentley haute couture (video)

Bentayga V8 Design Series este clar tributar ideii conform căreia chiar și un produs de serie merită să fie aparte… în stil haute couture. Doar Bentley nu mai este de acum singur în stratosfera SUV-urilor gigantice – la nivel de dimensiuni și cotații de preț.

Succesul atrage nu invidia, ci concurența în industria auto. Astfel, orice urmă de pre-concepție a fost spulberată de evoluția pozitivă a vânzărilor mastodontului Bentley Bentayga. Logic, Rolls-Royce nu a stat degeaba și a replicat în stil Cullinan. Iar asta înseamnă că managerii de la Bentley trebuie să lucreze constant pentru a oferi clienților motive de a alege Bentayga. Iar luxul merge perfect cu un pic de haute couture. Să intre în scenă Bentayga V8 Design Series.



Distinsul SUV știe că cel mai bine pentru a atrage atenția este să te „prefaci” subtil. Astfel, Design Series este o adevărată familie de ediții speciale care se remarcă mai ales prin tușele monocromatice. Evident, așa cum o demonstrează și numele, avem de-a face cu versiunea V8, nu cu marele W12. Și la fel de evident, însă doar implicit, majoritatea tușelor exterioare și interioare sosesc direct de la divizia de personalizare Mulliner. Pasionații cifrelor vor fi însă dezamăgiți – toate schimbările sunt pur estetice.

Haute couture, de la exterior la interior

V8 Design Series abordează exteriorul drept o pânză unitară – toată caroseria primește aceeași culoare. Iar ediția specială cu vopsea neagră și jantele Design Series Mulliner Paragon sunt cu adevărat amenințătoare. Perfecte pentru un „mafioso” foarte bine situat în ierarhia socială. Sau pentru cine are OCD (obsessive-compulsive disorder). Aceasta deoarece litera B a jantelor este independentă – va rămâne mereu la nivel, indiferent de rotație…



La interior, Bentley se joacă un pic, adăugând în ofertă și patru teme „Duotone”. Alte noutăți mai includ obligatoriile logo-uri Design Series, dar și o nouă aparență stil „fibră de carbon” pentru planșa de bord și panourile portierelor. Apropo, dacă nu aveți bani de Bentley, puteți fi totuși haute couture. De la origini chiar, cu ajutorul noii colecții dedicate micului Citroen C1, în versiune urban Ride. Pentru opțiuni, aveți la dispoziție citadina franceză expusă în toată gloria în galeria atașată. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*