Stiri

Bavaria Mulliner, pe Continental GTC (video)

Bavaria nu ar trebui să fie în vreun fel legată de Mulliner. Acel specialist al constructorului britanic Bentley, care are de fapt legături teutonice cu zona Wolfsburg. Și totuși, iată-l pe Continental GT Convertible Bavaria Edition by Mulliner.

A fost odată ca niciodată în industria auto, că de n-ar fi nu s-ar povesti. Și erau doi producători auto britanici, ce se aveau ca frații. Și erau amândoi de viță nobilă, iar automobilele lor erau considerate cele mai bune din lume. Însă vremea legendelor și a prinților a apus, înlocuită de zeul mobilității eficiente. Astfel, cei doi și-au căutat palate noi… precum și părinți germani. Da, este vorba despre Rolls-Royce și BMW, precum și de Bentley și Volkswagen.

Însă, se pare că resentimente nu mai există. Drept pentru care Bentley poate oferi un omagiu unicat Bavariei, regiunea de suflet a celor de la BMW, deținătorii Rolls-Royce. Sau poate că este o „înțepătură” fină la adresa germanilor… Cert este că specialiștii de la Mulliner au creat Continental GT Convertible Bavaria Edition by Mulliner. Inspirați, spun ei, de frumusețea naturală a regiunii Bavaria.

Alb-albastru de Bavaria

Aici avem de-a face cu un exemplar unicat. Îmbrăcat elegant fix în culorile de pe steagul din Bavaria. Astfel, avem de-a face cu o caroserie în Glacier White. Și cu un acoperiș pliabil Imperial Blue. Aripile față au parte de insigne cu drapelul, iar cabrioletul mai are parte și de jante de 22 inch Mulliner Driving Specification. Plus mult crom la partea frontală.

Interiorul respectă tema de Bavaria. Astfel, scaunele au parte de tetiere cu steagul brodat în culorile Bespoke White și Light Blue Sport. Pe praguri scrie: Bentley Bavaria Edition. Iar furnirul planșei de bord este în culoarea Mulliner Glacier White, contrastat de pielea Imperial Blue. Și să nu uităm de cusăturile contrastante Linen. Pentru un plus de exactitate teutonică. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*