Stiri

Astronaut Virgin, cu Range Rover Galactic (video)

Astronaut este noua ediție specială propusă de Land Rover pasionaților de Range Rover și… călătorii spațiale. Însă pentru a cumpăra SUV-ul de lux, trebuie adusă și dovada… zborului extra-atmosferic.

Constructorul premium britanic pare decis să ducă pe noi și interesante „culmi” ideea de ediție specială. Astfel, Range Rover Astronaut Edition este strict dedicat celor care fac parte din comunitatea Virgin Galactic Future Astronaut. Este vorba despre aproximativ 700 de persoane. Care au plătit fiecare aproximativ un sfert de milion de dolari pentru șansa de a deveni viitori turiști spațiali.



Astronaut se poate lăuda cu nuanța exterioară Zero Gravity Blue, dezvoltată special. Sau cu lămpile tip „puddle” care proiectează silueta navei Virgin Galactic SpaceShipTwo. La interior, tematica astrală continuă cu o bucată din Virgin Spaceship Unity, prelevată după primul zbor în spațiu de anul trecut. Sau cu elementul grafic „DNA of Flight”, realizat din fibră de carbon, de pe consola centrală. Și lista ar putea continua.

Astronaut electrificat sau supercharged

Range Rover Astronaut poate fi ales cu propulsoarele P400e sau P525. Primul combină un 2 litri și un motor electric pentru un total de 404 CP și o autonomie EV de 42 km. Al doilea oferă un clasic V8, supercharged. Ai săi cinci litri livrează un total de 525 CP. Nu suficient pentru a scăpa de gravitația terestră. Dar îndeajuns pentru a lăsa în urmă grijile și problemele terestre…



Iar în cazul în care o escapadă extraterestră este prea mult, vă propunem o relaxare pe circuit. Tot britanică, ca să rămânem în tematică. Însă cu ADN italian. Aceasta deoarece Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio a decis să-și prezinte omagiile în Anglia. Și a selectat trei circuite faimoase pentru asta. Brands Hatch, Donington și Silverstone. Unde a produs și noi recorduri pentru clasa SUV. 55,9 secunde pe Brands Hatch, 1 minut și 21,1 secunde la Donington Park și 2 minute 31,6 secunde pe circuitul de Grand Prix de la Silverstone. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*