Lifestyle / Stiri

CSM București – Handbal merge cu Fiat 500

CSM București are un nou membru: Fiat. Opt jucătoare au primit, pentru un an, opt autoturisme Fiat 500 pentru a se putea deplasa mai ușor la antrenamente. 

Clubul Sportiv Municipal București este singura echipă din țară care a reușit să cucerească Liga Campionilor la Handbal feminin. Asemenea performanțe nu sunt ușor de obținut și nu se pot obține dacă nu ai alături parteneri de încredere. Fiat a devenit din 3 octombrie 2019 unul dintre partenerii CSM București. Opt jucătoare străine au primit Fiat-uri 500 pe care le vor putea utiliza timp de un an. Deși la prima vedere s-ar fi putut spune că sunt prea mici pentru a putea fi folosite de sportive, s-au dovedit suficient de încăpătoare pentru a acomoda trei dintre ele. 

Mândrele utilizatoare

Autoturismele oferite handbalistelor de la CSM București, sunt 8 unități Fiat 500, cu o motorizare de 1.2, 69 CP, cu 4 cilindri în linie. Nivelul de echipare al celor 8 Fiat 500 se numește Lounge și oferă un sistem multimedia modern și prietenos, beneficiind de un ecran tactil de 5 inchi, cu funcție Bluetooth și radio cu porturi USB, AUX-IN și 6 difuzoare. Fiat 500 are servodirecție electrică DualDrive iar volanul îmbrăcat în piele oferă o accesibilitate și un confort sporit, datorită comenzilor aplicate la îndemâna șoferului. Cele opt „Tigroaice” care se vor plimba la bordul unui Fiat 500 sunt: Andrea Lekic, Dragana Cvijic, Jelena Grubisic, Itana Grbic, Andrea Klikovac, Elizabeth Omoregie, Carmen Martin și Linnea Torstensson.

Gabriela Szabo, Director General CSM București: ”Știm cât de mult contează lucrul în echipă, iar echipa noastră, de astăzi, s-a mărit. Suntem fericiți că am semnat parteneriatul cu Fiat și sunt convinsă că de acum încolo vom fi și mai puternici. Ne dorim ca această colaborare să fie una de bun augur pentru ambele părți implicate și sperăm să parcurgem un drum cât mai lung împreună”.

Razvan Ionescu, Director Comercial Fiat: “Suntem foarte onorați de parteneriatul pe care l-am semnat cu CSM București, Secția Handbal Feminin și avem încredere că echipa va reuși să obțină rezultate bune în sezonul 2019/2020, beneficiind de astăzi și de suportul Auto Italia.

Fiat 500 pentru CSM

Fiat 500, modelul pe care handbalistele CSM București îl vor conduce în cadrul parteneriatului nostru, este cel mai de preț exponent al istoriei mărcii Fiat și al grupului FCA în Europa, un model cu o istorie bogată și performanțe inegalabile din punct de vedere al menținerii unei valori ridicate în timp. Se aseamănă întrucâtva cu tradiția handabalului feminin românesc, dacă putem spune astfel.

Ne dorim, în primul rând, ca CSM București să reprezinte handbalul feminin românesc în Europa, în DELO WOMEN’S EHF Champions League la un nivel cât mai înalt și sperăm ca în 2020 să vedem marca FIAT în Final Four-ul competiției. Mult Succes!”

În urmă cu 120 de ani, la data de 11 iulie 1899, la Torino, se înființa Società Anonima Fabbrica Italiana di Automobili Torino – F.I.A.T. Primul automobil construit de fabrica din Torino a fost modelul 4 HP, care în anul 1900 ajunsese la 24 de unități produse. Perioada de la finalul secolului ‘19 a fost reprezentată de inițiative de amploare, de multă creativitate și idei revoluționare, iar prima fabrică de automobile din Italia, avea să devină curând, una dintre cele mai importante companii auto din lume.

Grupul Auto Italia are o prezență importantă pe piața auto din România, începând încă din anul 1993. În calitate de importator oficial al modelelor comercializate de grupul FCA, Auto Italia acoperă atât segmentul de autoturisme, prin marcile Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth, Maserati, cât și segmentul de vehicule comerciale, prin gama Fiat Professional.

Fiat-si-echipa-CSM

Picture 1 of 6

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*