Stiri / Video

CyberLambo de PS4: V12 Vision Gran Turismo (video)

V12 Vision Gran Turismo este un adevărat CyberLambo pentru PS4. Noi, în schimb, suntem conștienți că „Cyber Monday” nu ne va aduce cadou și o consolă… Așadar, să continuăm să visăm în stil italian!

Fenomenul mondial Gran Turismo – iterația actuală se numește Gran Turismo Sport – este deja bine-cunoscut fanilor zeului automobil. Mărci mai exotice – precum Bugatti sau Zagato – ori mai „comune”, de la Hyundai la Jaguar, au avut grijă de asta. Cum altfel, decât cu ajutorul seriei Vision Gran Turismo. Acum a sosit, pur și simplu, timpul să ne desfătăm cu versiunea celor de din Sant Sant’Agata Bolognese. Iar V12 Vision Gran Tursimo își merită renumele de CyberLambo… Este și va fi cât se poate de virtual… 



Și disponibil de anul viitor, din martie, în Gran Turismo Sport. Pe PlayStation 4, evident. Ceea ce îl face în același timp cel mai indisponibil Lamborghini din lumea reală. Precum și cel mai accesibil Lamborghini, în cea virtuală. Până la urmă nu vă trebuie un cont de multe milioane de euro în bancă. Este suficient un cont de PlayStation 4 și jocul Gran Turismo Sport… Deja ne gândim să comandăm și noi o consolă la „Cyber Monday”, poate obținem vreo reducere…

V12 Vision, un CyberLambo adevărat

Avantajul unui concept virtual este chiar virtualitatea ideilor. Designerii, e clar, au primit mână liberă de la managerii de proiect. Iar V12 Vision nu dezamăgește. Este ușor de recunoscut drept un Lambo. Dar, în același timp, pare sosit mai din viitor decât Cybertruck-ul Tesla. De altfel, mă aștept parcă la un mod în care gamerii pot trișa – poate V12 Vision și zboară, nu doar se conduce.

Cu toate că datele tehnice specificate sunt cât se poate de… cu picioarele pe pământ. Nu avem motor hyperluminic, ci „doar” sistemul de propulsie de pe noul Sian. Adică un V12 aspirat natural, de 6,5 litri, asistat de un sistem mild hybrid pe 48 de volți. Ceea ce asigură un total general de 819 CP. Suficient, în cazul modelului Sian, pentru a sprinta la 100 km/h în 2,8 secunde în drum spre viteza maximă (limitată) de 350 km/h. Oare în mediul virtual se vor păstra aceleași caracteristici?! 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*