Stiri / Video

Insignia este Pixel de Bruxelles (video)

Opel va lansa la Salonul Auto de la Bruxelles facelift-ul modelului său de top Insignia. Principala noutate – noile faruri adaptive „IntelliLux LED Pixel Light”, unice în clasă.

La început de an constructorul din Rüsselsheim nu se va ocupa de varza de Bruxelles. În schimb, va face un Pixel pentru Insignia. În versiunile limuzină Grand Sport și model de familie Sports Tourer. Faceliftul aplicat modelului Insignia nu va include doar noile lumini Pixel la Bruxelles. Nicidecum. Însă Opel rămâne aproape la fel de subtil ca și în cazul noii versiuni Astra.



Din fericire, de această dată nu mai trebuie să fii un fan înrăit pentru a descoperi diferențele. Ele sunt următoarele: farurile opționale IntelliLux LED Pixel Light. Și un sortiment de alte modificări. Cum ar fi noua grilă a radiatorului, cu contur cromat și un tipar proaspăt. Sau barele față și spate modificate. Fiecare incluzând și noile lămpi de ceață sau elementele regândite ale sistemului de evacuare.

Insignia, fără Pixel la interior în Bruxelles

Să discutăm un pic și despre noile faruri Pixel și ce le face mai speciale decât alte opțiuni LED. Conform constructorului, fiecare far are de acum nu mai puțin de 84 de elemente LED. Iar, per total, luminile adaptive reacționează mult mai rapid și cu o precizie sporită. Adică vor oferi o iluminare mai bună pentru șofer. Și reflexii mai scăzute pentru restul participanților la trafic. Deci, mai multă siguranță.

Apropo de acest capitol crucial, Insignia facelift introduce și oglinda interioară digitală. Sau sistem de alertă „rear cross traffic”, bazat pe radar. Opel mai promite la dezvelirea de la Bruxelles și noi motorizări pe benzină și diesel. Dar și un interior îmbunătățit, cu wireless charging și noul sistem de infotainment Multimedia Navi Pro. Și servicii „Connected Navigation”, desigur. Poate vor avea loc și ceva schimbări vizuale – cine știe. Noi nu, pentru că Opel încă nu a dezvăluti imagini cu interiorul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*