Stiri

Ford Focus e și Active X, dar și Vignale

Active X, Vignale, Focus – Ford continuă sporul natural pozitiv și își extinde continuu familia compactă. Are și de ce, ținând cont că vinde în Europa câte un exemplar la fiecare 135 de secunde.

Noua generație Ford Focus a sosit pe principalele piețe europene încă de anul trecut, înregistrând vânzări de peste un sfert de milion de unități de atunci. Numai anul acesta, până la sfârșitul lunii octombrie, s-au predat deja 194.700 exemplare – câte unul la fiecare 135 de secunde. Iar unul dintre secretele succesului este rata ridicată a „natalității” familiei Focus. Are hatchback și Wagon, sportivul ST sau mai aventurierul Active, precum și versiunile de top Vignale.

Iar Ford a decis că este timpul să le combine – în industria auto nu există pericole de modificări genetice negative. Drept pentru care, compania a prezentat recent noua versiune Focus Active X Vignale. Logica e simplă. Combini aspectul de aventurier al versiunii Active cu specificațiile înalte Vignale. Și ai un stil exterior robust, o gardă la sol mai înaltă și un șasiu specific.

Focus, accent pe Active X Vignale

Dar și multitudinea de echipamente și dotări de pe Vignale. Cum ar fi jantele exclusive de 17 inch. Sau culoarea contrastantă neagră pentru plafon și carcasele oglinzilor exterioare. Plus lămpile LED sau tapițeria din piele Vignale pentru scaune și volan. Și nu vor lipsi nici multitudinea de sisteme active și pasive de siguranță, sau sistemul HUD (head-up display).

În plus, Ford se pregătește să mărească și gama de motorizări pentru familia Focus. Astfel, din 2020 va introduce noua versiune EcoBoost Hybrid 48V, un mild hybrid ce va călca cel mai probabil pe urmele modelului Puma de la Craiova. Adică va sosi cu un sistem MHEV și nu mai puțin de 155 CP. 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*