Lifestyle / Stiri / Video

AM, JB, 007: No Time To Die (video)

AM – Aston Martin, JB – James Bond. 007 și suntem aproape gata de No Time To Die. Sau poate de „The E-talian Job”, cu Mini și al său electrizant Cooper SE. Oricum, suntem pregătiți de o vizită la cinema!

Pentru că începe weekendul și cei mai cuminți dintre noi au primit câte ceva în ghetuțe de la Moș Nicolae, noi facem o pledoarie pentru o vizită la cinema. Cu tematică automobilistică, desigur. Doar mai rulează încă filmul Ford v Ferrari, intitulat la noi „The Grand Challenge: Le Mans ’66”. Și vă garantăm că merită să îl vedeți, chiar dacă avem parte de o poveste cu final (deja) cunoscut.



Înapoi la 007 și No Time To Die, trebuie spus că pentru noua aventură a lui James Bond vom mai avea de așteptat. Cam până în aprilie 2020, atunci când Daniel Craig se va dezlănțui pentru a cincea (și ultima) oară în rolul consacrat. No Time To Die va fi al 25-lea film original de la Eon Productions cu 007 – și probabil nu va fi nici ultimul. În primul trailer, apărut la doar o zi de la introducerea unui teaser minuscul, avem de toate. Dar mai ales avem mașini, urmăriri și explozii!

007 și No Time To Die, vine Cooper SE cu aromă de 1969

Mini încă nu a lansat pe piață noul său model electric – Cooper SE. Așa că are timp de tot felul de ghidușii – ultima fiind un scurtmetraj produs drept omagiu în ritm EV pentru clasicul film „The Italian Job” din 1969. Este vorba despre producția clasică, cu actorul britanic Michael Caine și trei Mini Cooper clasice – care se învârte în jurul unui furt spectaculos de aur.



În 2019, la jumătate de secol distanță, șoferii trebuie să „fure” momente de evadare din aglomerația marilor metropole. Iar clipul cu Mini Cooper SE a fost realizat tot la Torino – ajungând la fel ca în pelicula clasică pe acoperișul clădirii Lingotto. Aceasta a fost cândva fieful Fiat – de unde și faimoasa pistă de testare de pe acoperiș. Acum clădirea are hoteluri și un centru comercial – iar Cooper SE a avut un rendez-vous cu un Cooper clasic, de culoare roșie… 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*