Stiri / Video

Nissan are un trio N-Tec în Europa (video)

Nissan începe noua decadă cu un trio de modele N-Tec pentru Europa: Micra, Qashqai și X-Trail. Acestea aduc un plus consistent de stil la exterior, precum și o serie de tehnologii inovatoare la interior.

Noile modele N-Tec pentru Europa par pregătite să pună în valoarea gama „clasică” a constructorului japonez. Și par în același timp gândite pentru a atrage clienții care doresc un plus de personalitate… discretă. Nu de alta, dar toate trei adoptă o alură „întunecată”, foarte sobră. Sigur, niponii sunt în general foarte profesioniști și extrem de civilizați – o societate cu puține extreme. Iar Micra, Qashqai și X-Trail N-Tec par să fi trecut printr-o ceremonie elaborată de creștere a rafinamentului. 



Foarte cunoscutul crossover Qashqai a primit un „kimono” N-Tec ce include jante de 19 inch negre și lămpi cu sticlă întunecată. La interior, scaunele – tot negre – au fost îmbrăcate într-un mix de PVC și Alcantara. Iar „samurai-ul” nu mai poartă de acum cele două săbii „katana”, ci are parte de sistemele semi-autonome ProPILOT și Intelligent Park Assist. În plus, capitolul infotainment este acoperit de NissanConnect cu Apple CarPlay și Android Auto.

N-Tec de Europa, de la Micra la X-Trail

Cel mai mic Nissan din Europa, Micra, adoptă forma N-Tec și se întunecă mai ceva ca un Ninja. O mulțime de elemente exterioare sunt de culoare neagră – inclusiv jantele de 17 inch. Pentru un plus de conveniență în ieșirile secrete nocturne ale „clanului”, Micra are parte și ea de sistemul NissanConnect. Acesta oferă propria sursă de navigație, pe lângă conectivitatea CarPlay / AA. Tehnologiile de siguranță mai includ senzorii spate de parcare și sistemul Intelligent Emergency Braking. 

Cel mai mare membru al noii familii N-Tec pentru Europa – X-Trail – va fi disponibil și el tot de luna aceasta cu cinci sau șapte locuri, dar și tracțiune pe două sau patru roți. În plus, are parte de propriile detalii „dark chrome” sau „gloss black” și de jante de 18 inch… negre. Vopseaua metalizată se reflectă în pragurile iluminate cu litere N-Tec embosate. Iar fanii luptătorilor de sumo care preferă transmisia automată primesc și ei sistemul semi-autonom ProPILOT. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*