Stiri / Video

Maserati este Royale la Snow Polo World Cup

Maserati clar are alură de Royale. Chiar dacă este doar o ediție specială. Una prezentată dinamic la… Snow Polo World Cup, desfășurată pe faimosul lac St. Moritz din Elveția. În format SUV, desigur.

Povestea Royale pentru Maserati a început acum mulți ani. Mai precis, în 1986, odată cu introducerea seriei limitate Quattroporte Royale. Una cu adevărat exotică, limitată la doar 51 de exemplare. Acum, constructorul italian a resuscitat numele Royale – iar producția a crescut simbolic, la 100 de unități. Însă, de această dată, avem trei modele Maserati Royale: Levante, Ghibli și legendarul Quattroporte. 



Cele trei vor primi exact trei propulsoare V6. Două pe benzină, de 350 sau 430 CP. Și un diesel economic, tot de 3 litri – dar cu doar 275 CP. În schimb, opțiunile nobile pentru culoarea caroseriei scad la două: Blu sau Verde Royale. Apoi, Maserati dotează Levante Royale doar cu jante antracit Anteo de 21 inch. Și pe Ghibli / Quattroporte cu jante antracit Titanium, tot de 21 inch.

Maserati Royale, la joacă în zăpadă

Toate modelele sunt bazate pe nivelul de echipare GranLusso. Iar interiorul are doar două opțiuni: tapițerie Zegna Pelletessuta sau Pieno Fiore în două tonuri. Alte tușe speciale incluse sunt inserțiile „Metal Net” pentru Levante, „Ebony” pentru Ghibli sau „Black Piano” pentru Quattroporte. Nu lipsește nici placa „One of 100” sau sistemul audio Bowers & Wilkins… 

Și mai important, Levante Royale a fost prezentat public la joacă… în zăpadă. Logic, doar Maserati este de ani de zile sponsor al Snow Polo World Cup de la Saint Moritz. Iar show-ul a fost organizat special pentru potențiali clienți importanți. Cum ar fi jucătorul de polo britanic Malcolm Borwick sau Giorgio Rocca, campionul italian la slalom. Prețurile sunt și ele pe măsură. Adică de cel puțin £78.900 pentru Ghibli. Sau de £85.300 pentru Levante. Și de £103.150 pentru Quattroporte. Logic că folosim nobila monedă a Brexit-ului… 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*