Lifestyle / Stiri / Video

Acțiune: Speedtail vs. F35, Senna vs. restul lumii

La început de februarie avem acțiune cu McLaren Speedtail, dar și Senna. Primul se luptă alături de Top Gear cu un avion multirol F35. Al doilea se luptă cu „întreaga lume”, în ediția 2020 a „World’s Greatest Drag Race”.

Începem cea mai scurtă lună a anului cu multă acțiune. Multă acțiune cu Speedtail și Senna de la McLaren. Ne plac exoticele britanice, dacă nu v-ați prins. Dar, mai ales, ne place când astfel de modele înfruntă „inamici” periculoși. Spre exemplu, noul McLaren Speedtail se ia la trântă – pentru Top Gear – cu un avion multirol. Și nu este vorba despre oricare. Ci de un membru al noii familii Lockheed Martin F35 Lightning II.



Succes McLaren Speedtail, vei avea nevoie de tot norocul din lume pentru a învinge un F35. Mai ales un F35B, versiunea cu decolare scurtă și aterizare verticală! Ah, asta parcă ne aduce aminte de momentul când Richard Hammond s-a jucat cu un Bugatti Veyron. Rivalul său de atunci – un Eurofighter Typhoon. Desigur, logica sfidează orice norme aici. Însă noi suntem pentru. Ne place Speedtail – și cei peste 1000 de CP hibrizi ai săi. Și iubim păsările mecanice mai rapide decât viteza sunetului!

De la Speedtail și F35 la Senna – doar e tot cu „S”

Trecem de la această mostră de acțiune cu Speedtail la acțiune cu McLaren Senna. Și cu o întreagă pleiadă de supercar-uri. Adică Toyota Supra, Ford Mustang Shelby GT350, Porsche 911 Carrera S. Pauză. Ne tragem sufletul. Continuăm. Jaguar XE SV Project 8, Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+, BMW 850i xDrive. Încă o pauză. Și Bentley Continental GT V8, BMW M2 Competition, Aston Martin DBS Superleggera, Lamborghini Urus plus Dodge Challenger Hellcat Red Eye Widebody. Doamne, cum ar fi fost să fim acolo pe viu… 



Așa, trebuie să ne delectăm de la distanță cu „World’s Greatest Drag Race 9”, ediția 2020, a colegilor de breaslă de la MotorTrend Channel. Bonus, că doar trebuie să ne începem săptămâna în viteză, avem acțiune cu franciza Fast and Furious. Exact, F9 are un trailer. Și se pare că roller-coaster-ul o ia de la capăt. Acțiune, motoare și explozii. Perfect! Ah, ce mai contează intriga. Sau faptul că iarăși realitatea este la ani lumină distanță de Hollywood?! 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*