Stiri / Video

Beat That – Acura pe 8 biți (video)

Beat That este modul inedit – inclusiv pe 8 biți – prin care Acura celebrează peste trei decade de istorie. Și automobilistic, și din lumea jocurilor video. Cea mai bună parte este că trece de la momentul 1986 la cel din 2020… la rezoluție înaltă.

Ce este foarte neplăcut este că o căutare în Google Play nu a rezultat și în instalarea acestui joc. Ei bine, vă invităm să faceți ceva săpături – ideea pare o adevărată încântare pentru nostalgici. Ok, ok, o să va dăm noi soluția direct. Jocul este disponibil direct din… browser. Plus, pentru cei prea moderni pentru acest tip de portal, prin platforma Facebook Instant Games.



Care este de fapt „șpilul” de la Beat That și stilul său pe 8 biți?! Acura a descoperit un mod inedit de a maximiza reach-ul unei campanii publicitare. Aceasta se numește „Less Talk, More Drive” și are un segment denumit chiar așa – Beat That. De acolo, cineva a venit cu o idee – pe care noi o apreciem drept strălucită – de a transforma reclama într-un joc dedicat device-urilor mobile. Zis și făcut…

Beat That, de la 8 biți la grafica lui 2020

Dacă sunteți cunoscători ai jocurilor video, cu siguranță ați auzit măcar de emulatoarele de jocuri demult apuse. Dacă nu, vă anunțăm că există o cale de a vă satisface dorințele nostalgice… Doar efectuați o căutare pe Google și veți înțelege. Acura s-a folosit fix de asta. Beat That începe în clasicul stil pe 8 biți. Cu un NSX roșu și pixelat bine de tot, din 1991. Chiar și muzica este cea care trebuie. 

Fiecare nivel trece apoi printr-o altă perioadă a istoriei Acura. Cu modelul aferent și cu o creștere exponențială a calității grafice. Succesiv, jucătorul va controla și un Integra Type R din 1998, apoi modele din timpuri moderne – cum ar fi recentul Type S Concept. Perfect, acum să trecem la treabă… 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*