Lifestyle / Stiri / Video

Lux britanic: GTC Equestrian sau Mini Bond (video)

Bentley Continental GTC este Equestrian prin grija specialiștilor de la Mulliner. Un Mini clasic a primit, în schimb, o puternică inspirație tip James Bond de la David Brown Automotive.

Nici o grijă, dacă e vorba despre lux și eleganță – britanici au o experiență mai bogată decât cam toată planeta la un loc. Nici nu trebuie să ne credeți pe cuvânt. Este suficient să faceți o vizită pe „Bond Street” și prin împrejurimi când sunteți la Londra. Veți înțelege… 

Până atunci, Bentley a decis că este timpul să ofere o alternativă pasionaților de lumea cabalinelor. Doar cele două merg mână în mână. Pardon, picior de armăsar în roată de 22 de inch. Drept pentru care nu ne mirăm de apariția modelului Continental GT Convertible Equestrian Edition. Doar e mâna celor de la Mulliner la mijloc.

GTC Equestrian la „țară”, Mini Bond la oraș

GTC Equestrian este mai nobil decât un pur sânge arab. Are un verde „Spruce” la exterior, combinat cu Blackline Specification și jante negre de 22 inch. Plus o mulțime de tușe GTC Equestrian la interior. De la pielea „Saddle” la tweed-ul de pe portiere sau lemnul Burr Walnut de pe planșa de bord. Nu se putea și fără un cal plus jocheu pe tetiere, desigur. Doar așa se omagiază cu adevărat sportivii…



David Brown Automotive este cunoscut pentru activitatea sa de „coachbuild”. Însă, operele lor de „artă” includ și programul Mini Remastered. Iar cea mai recent creație sosit din direcția Silverstone are parfum de 007. Un James Bond clasic – desigur. Inspirația vine direct din 1981. De la Lotus-ul Esprit Turbo din „For Your Eyes Only”. Și, recunoaștem, arată… impecabil. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*