Stiri / Video

Copii, colorați vesel industria auto (video)

Copii și industria auto au o legătură indisolubilă – iar pasiunea de la o vârstă fragedă este întotdeauna un semn bun. Chiar și pe timp de pandemie, cu un pic de ajutor din partea producătorilor auto.

Copii și adulți deopotrivă, industria auto are nevoie de un pic de culoare. Scoateți de la naftalină faimoasa cutie de creioane de la Crayola sau pix-ul Pilot și apucați-vă de treabă. Cu un pic de ajutor din partea profesioniștilor din industrie, care au creat planșe de colorat cu tematică auto.

Astfel, oricine și oricâți copii – mici și mari – se pot bucura de partea nevăzută a industriei auto. Cea în care designerii trudesc din greu înaintea inginerilor pentru a crea elemente stilistice de care mai apoi noi să ne îndrăgostim. Sau să le urăm cu pasiune…

Copii, culorile și industria auto

O mulțime de oameni din întreaga lume – nu doar la noi în România – sunt blocați acum în casele lor. Cu timp berechet pentru a vedea serialul preferat (de desene animate, pentru cei mici) sau lista aceea lungă de filme la care nu ai ajuns la cinema. Totuși, noi vă recomandăm să petreceți mai puțin timp în fața ecranelor… de orice fel.



Copii au nevoie de un exemplu, inclusiv din partea industriei auto. Așadar, să intre în scenă seria de planșe de colorat. Sigur, ceea ce vă prezentăm noi aici este doar un aperitiv… Iar dacă aveți chef de construit din elemente Lego, avem și aici o sugestie. Este vorba despre un set Lego Technic… cu Dodge-ul Charger folosit de personajul Dom din seria Fast & Furious… 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*