Stiri / Video

Mil-Spec cu F-150, VW cu motor jet în 1958 și Taycan prin zăpadă

Un Ford F-150 de la Mil-Spec ne-ar putea ajuta să înfruntăm mai ușor coronavirus. Sau am putea pur și simplu să fugim de el într-un van clasic din 1958 de la Volkswagen. Doar are motor jet… Sau am putea să ne relaxăm un pic privind un Taycan cum se joacă în zăpadă!

America are cele mai multe cazuri confirmate de coronavirus (Covid-19) din întreaga lume. O situație cât se poate de periculoasă și nefericită pentru absolut toată lumea. Sincer, vă recomandăm tuturor să rămâneți în siguranță acasă cât mai mult posibil. Există însă situații când așa ceva nu este o opțiune. În acele momente ajută să ai un vehicul bine pregătit.

Cum ar fi noul Mil-Spec F-150, un pickup „tactic” dotat cu 500 CP. Mil-Spec Automotive a devenit faimos pentru că a reînviat în cheie proprie faimosul Hummer H1. Însă F-150-ul va fi cu siguranță mai popular pentru Mil-Spec. Și mai ușor de întreținut. Și nu este un Raptor – F-150-ul lor are un V8 Coyote de 5 litri sub capotă!

Cei 500 de CP – toți aspirați natural – se vor înțelege de minune cu restul modificărilor. Suspensia primește un Baja Performance Package și Fox 3.0 F-150 Long Travel Performance Shock Package… Stilul exterior are și el un nume: Baja Exterior Appearance Package. Iar culorile sunt cât se poate de militare: două nuanțe de gri, negru sau alb.

Mil-Spec F-150 sau VW cu putere jet?!

Un pickup cu alură militară este tot timpul spectaculos. Dar ce spuneți de un clasic „camper van” de la Volkswagen cu motor cu reacție?! Un VW Type 2 din 1958, ca să fim mai preciși. Exact modelul făcut faimos de curentul hipiot în America și devenit o legendă „flower power”. Un icon cu motor cu reacție Rolls-Royce Viper 535… și 5000 de cai putere!



Dacă totuși un monovolum cu motor de BAC Strikemaster este prea mult… Vă propunem o priveliște mai relaxantă. Un automobil electric care dansează prin zăpadă. Nu orice model, însă, ci noul Porsche Taycan. Da, primăvara a sosit – însă nu uitați că iarna nu și-a spus încă ultimul cuvânt!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*