Music is life

Cele mai bune sisteme Home Cinema din 2018

Dacă doriți un home cinema stelar, dar nu aveți spațiu sau buget pentru a cumpăra mai multe componente, una dintre aceste opțiuni all-in-one s-ar potrivi facturii.

Odată cu apariția barelor de sunet și a bazelor de sunet și a opțiunilor sporite și a accesibilității amplificatoarelor AV și a playerelor Blu-ray, sistemele home cinema multi-in-one sunt puține și sunt departe de azi. Dar dacă doriți o soluție convenabilă și eficientă pentru spațiul home cinema, două opțiuni se remarcă. Fiecare dintre ele oferă un alt aspect asupra categoriei de produse și la prețuri foarte diferite.

Sony BDV-N5200W

Acest sistem 5.1 all-in-one ar putea fi în jur de 2014, dar este încă cel mai bun de acest gen. O imagine excelentă, un sunet excelent și toate tipurile diferite de caracteristici streaming sunt ale tale, și toate pentru doar £ 350. Care nu este nimic miraculos.

Arcam Solo Movie 2.1 (2016)

Desigur, nu este 4K. Dar dacă nu puteți face acest lucru, performanța superioară a acestui sistem, atât pentru hi-fi stereo, cât și pentru home cinema, o face o investiție foarte valoroasă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*