Stiri

La Spa în 68 cu 720S ori unicat cu Speedtail în 2019 (video)

Cifra trei este cea mai interesantă pentru McLaren la începutul anului. Astfel, avem trei unități 720S. Ele au fost create de MSO pentru a sărbători prima victorie de Grand Prix în Formula 1, de la Spa. Dar și trei colecții inedite pregătite de stiliștii McLaren pentru noul „Hyper-GT”, Speedtail.

Au trecut cincizeci de ani de la prima victorie a echipei lui Bruce McLaren în Formula 1. Fericitul eveniment avea loc acum nu mai puțin de 50 de ani, în cadrul Marelui Premiu al Belgiei, de la Spa Francorchamps, din 1968. Acum, 2019 începe fix cu această sărbătoare pentru dealerul McLaren de la Bruxelles. Retailer-ul a comandat la divizia MSO o serie limitată de trei supercar-uri 720S. Desigur, toate îmbrăcate în nuanța specifică MSO Bespoke Anniversary Orange.

La Spa în 68 cu 720S ori unicat cu Speedtail în 2019

McLaren 720S Spa 68 Collection este, la fel ca alte serii speciale dinaintea sa, o exclusivitate a dealer-ului belgian. Compania omagiază prima victorie din F1, cu Bruce McLaren la volanul monopostului McLaren M7A. Toate trei exemplarele Spa 68 Collection au parte și de harta circuitului Spa Francorchamps așa cum era utilizat în 1968, pe când avea 14 km lungime. În plus, fanii MSO au parte de un adevărat deliciu în materie de accesorii.

Spa 68 sau Speedtail 2019

Direct din catalogul MSO Defined sosesc pragurile din fibră de carbon cu inscripția „1st McLaren F1 victory Belgian Grand Prix 9th June 1968 – Bruce McLaren”, sau cheile de acces cu textul Spa 68 gravat pe ele. Mai avem și jantele ultra-ușoare MSO Bespoke Satin Black 5 sau cusăturile de interior MSO Bespoke McLaren Orange.

Să facem o pauză de la atâta MSO și să discutăm un pic despre cealaltă utilizare a cifrei trei. Cu fiecare dintre viitorii proprietari ai modelului Speedtail invitați să-și imagineze exemplarul propriu, designerii McLaren le dau o mână de ajutor. Astfel, pentru începutul de 2019, ei au creat trei colecții – menite să ofere inspirație, reunite sub titulatura de „Colours & Materials Inspiration Story”.

Nici o grijă, însă – acestea nu sunt obligatorii. Mai exact, fiecare dintre cei 106 viitori proprietari de Speedtail își pot personaliza în voie bolidul de 403 km/h, ale cărui prime livrări sunt programate pentru începutul lui 2020. Colecțiile – Urbane, Visionary și Dynamic – conțin fiecare câte o temă centrală: Stratosphere, Astral sau Bloodline. Iar fiecare dintre acestea include și utilizarea unor materiale noi sau neconvenționale. Astfel, avem de la fibră de carbon glossy la aur alb de 18 karate! 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*