Stiri

La American Saloon cu Mercedes-AMG A35 (video)

Cu țintă clară pe piața americană, Mercedes a combinat noua Clasa A Saloon (sedan) cu dinamica performanței oferită încă de anul trecut pe hatchback-ul AMG A35. Rezultatul – tradițional de dinamic.

Dacă modelul cu hayon prezentat anul trecut la Salonul Auto de la Paris era un „fruct interzis” pentru America de Nord, acum nu mai este cazul. Mercedes-AMG A35 Saloon are drept țintă clară importanta piață de peste ocean, ținând cont de lipsa de pasiune a europenilor vestici pentru modelele compacte în trei volume. Însă, cu siguranță A35 Saloon va avea succes în colțul nostru de continent. Și, cel mai probabil, inclusiv în îndepărtata China, dacă steaua în trei colțuri îl trimite și acolo.



A35 4Matic Saloon, pe numele său de botez, este o extindere atractivă a versiunilor de intrare în gama de performanță AMG. Este gândit pentru tinerii antreprenori de succes care vor să ajungă rapid și în deplin confort la întâlnirile de business. Cât de rapid? În 4,8 secunde până la 100 km/h și apoi cu maxim 250 km/h. Limitat electronic. Sedan-ul are un ampatament excelent, de 2729 mm, precum și un stil cu adevărat dinamic. Designul este clar AMG. Însă caracteristicile practice sunt de la Clasa A. Inclusiv portbagajul de 420 litri, cu dimensiuni de acces 950 x 462 mm.

Saloon, gata de acțiune teutonică

Sub capotă rezidă un 2 litri turbo, în patru cilindri. Gata de acțiune cu 306 CP și 400 Nm. Legătura cu solul se face prin transmisia AMG Speedshift DCT cu 7 trepte și ambreiaj dublu. Plus sistemul de tracțiune integrală cu distribuție variabilă (100% față – până la 50/50) AMG Performance 4Matic. Iar Mercedes demonstrează că nu se adresează doar experților cu noul mod de condus „Slippery”. Acesta este dedicat condițiilor precare de aderență. Și se alătură variantelor Comfort, Sport, Sport+ și Individual. Iar totul este balansat de utilizarea suspensiei speciale AMG.

Interiorul este identic la mai toate modelele Clasa A atunci când se optează pentru versiunea de vârf a noului sistem de infotainment MBUX. Totul, personalizat pentru o experiență în stil AMG. Clienții vor avea parte de un nou volan sport cu baza teșită. Iar instrumentarul de bord digital are parte de trei moduri speciale AMG – inclusiv dinamicul „Supersport”. Nu lipsesc nici bunătățile necesare unui weekend pe circuit. Aici intră în joc și sistemul AMG Track Pace, ce poate înregistra și reda date de la senzori telemetrici.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*