Stiri

Techroad… și Dacia vede roșu (video)

Techroad reprezintă oportunitatea perfectă pentru clienții Dacia de a se bucura de modelele din gamă… în culoarea roșie. Foarte eluzivă – dacă ne aducem aminte de epopeea Daciei fostului președinte Băsescu…

Însă de acum oricine își poate comanda o Dacia roșie. Cu condiția să aleagă noua serie limitată Techroad. Aceasta este, din fericire, disponibilă pe modelele Sandero, Logan, Logan MCV, Duster, Lodgy și Dokker. Deci alegerea nu va fi deloc restrânsă. Poate doar de preț, deoarece în afară de Duster, Techroad a fost gândită pornind de la variantele de vârf ale fiecărui model. Este vorba despre Stepway pentru Dokker și Lodgy, Stepway Prestige pentru Sandero și Logan MCV, respectiv Prestige Plus pentru modelul Logan.



Schimbările exterioare nu sunt numeroase. Însă sunt de efect, în special datorită noii culori Rouge Fusion. Există și o alternativă pentru cei mai subtili – Gris Highland. Fiecare model are și jante noi, în timp ce carcasele oglinzilor au parte de un negru lucios cu o dungă de contrast roșie.

Techroad cu dotări suplimentare

Pentru interior Dacia a pregătit o tapițerie specială. Aceasta are diferite nuanțe de gri, precum și inserții de culoare roșie. Aceasta reprezintă leitmotivul seriei limitate Techroad, culoarea fiind prezentă și pe anumite zone ale planșei de bord. În plus, față de dotările de serie, noua ediție specială mai aduce cu sine și alte elemente tech… sau de confort. Avem sistemul multimedia Media NAV (pentru Logan, Lodgy, Duster și Dokker). Sau camera video pentru parcarea cu spatele (pentru Logan, Logan MCV și Sandero). Dar și Cruise Control (pentru Logan) sau volan și schimbător de viteze îmbrăcate în piele pe Duster. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*