Lifestyle / Stiri

Bentayga – Businessman sau Sportsman?! (video)

Businessman. Sportsman. Sau ambele. Dacă ai suficienți bani pentru două Bentley Bentayga. Modificate de Mulliner. În spiritul renumitului croitor de pe Saville Row – Huntsman.

Doar ce am trecut peste nebunia de la Goodwood Festival of Speed. Iar de acum trebuie să ne întoarcem la treburile cotidiene. Fie ele clasice, sau mai altfel. Cum ar fi cele pe care le întreprind viitorii proprietari ai acestor două SUV-uri Bentayga. Ele au fost create în colaborare de divizia Mulliner și clasicul magazin „haute couture” Huntsman, de pa Saville Row. Probabil așa încearcă Bentley să ne facă să uităm. Ce anume– faptul că nu au participat oficial la Goodwood Fos.

Cei de acolo nu i-au uitat – veți vedea un pic mai jos. Nici pe ei, nici faptul că Bentley împlinește un secol de existență anul acesta. Deci, rușinică că nu ați trimis măcar un Bentley de uzină la Goodwood. Chiar dacă localitatea este și locul de naștere al rivalilor de la Rolls-Royce. Până la urmă, Bentley și Rolls au fost mărci surori mulți ani. Iar uleiul apă nu se face.

Înapoi la Businessman. Sau la Sportsman

Pentru cei cărora agitația de la Goodwood – cu atâtea motoare de mii de cai putere ambalate la maxim – le provoacă stări de anxietate, soluția este o partidă de golf. Sau două. La care să ajungă în Bentayga Businessman sau Sportsman. Ambele sunt unicat, deci exclusivitatea este asigurată. Cu elemente de interior inspirate din cataloagele de la Hutsman. Toate cu tentă nobilă, stil vintage.

Iar asta nu este tot. Deoarece Bentley a decis să omagieze și pe altcineva. Este vorba despre Jack Barclay, cel mai bătrân showroom al casei, amplasat în cartierul Mayfair, din Londra. De acolo preia Mulliner designul stil tablă de șah – prezent și pe podeaua dealerului. Evident, din echipare nu pot lipsi nici piesele de șah, în cazul în care partida de golf nu se dispută din considerente meteorologice tip britanice… 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*