Stiri / Video

BMW este Touring cu M340i și xDrive (video)

BMW M340i xDrive Touring – Seria 3, dinamism de vârf, performanțe sportive, spațiu pentru cinci persoane și o mulțime de bagaje. Pare un mix de-a dreptul eficient. Unul dotat cu 374 CP și 500 Nm. Plus 500 de litri spațiu în portbagaj.

Seria 3 este aproape completă – BMW lansează pe piață, luna aceasta, vârfurile de gamă M340i xDrive Sedan și Touring. Despre varianta clasică am mai vorbit de când a fost prezentată anul trecut la Salonul Auto de la Los Angeles. La fel și despre versiunea de familie – Seria 3 Touring. Însă, de acum, BMW a unit M340i xDrive cu Touring. Și a ieșit un break sportiv cu spațiu pentru întreaga familie, cu cățel și PS4 cu tot. 

Și pachetul nu este deloc de lepădat. Motor cu șase cilindri în linie. Tehnologie M TwinPower Turbo. 374 CP și 500 Nm. Șasiu și tracțiune integrală inteligentă. Două versiuni – Sedan și Touring. Iar dacă cineva vrea, poate fi și exclusivist. Cu unul din cele 340 exemplare M340i First Edition. Dar înapoi la M340i Touring. Break-urile au o tradiție îndelungată la Seria 3 – fiind introduse odată cu cea de-a doua generație.

M340i, cât de Touring poți să fii?

În primul rând, versiunea de vârf este cât se poate de M. Adică are parte de xDrive cu diferenţial M Sport, plus suspensie M Sport cu direcție sport variabilă şi frâne M Sport. Nu lipsesc nici tușele de personalizare exterioară și interioară M. Iar noul BMW M340i xDrive Touring ajunge la 100 km/h în 4,5 secunde, în drum spre viteza maximă de 250 km/h. 

Comparativ cu versiunea de vârf a generației anterioare, noul M340i Touring are 48 CP și 50 Nm în plus, Drept pentru care sprintează cu jumătate de secundă mai rapid la 100 km/h. Și o face cu cinci persoane la bord, plus bagaje. O mulțime de bagaje voluminoase care încap în portbagajul variabil. Care înghite între 500 și 1510 litri de diverse chestii… familiile cu copii știu despre ce vorbim! 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*