Stiri / Video

Rose Phantom, în grădina milionului (video)

Rose Phantom este numele celei mai noi creații „bespoke” de la Rolls Royce. Și dacă îl întorci, Phantom Rose este numele trandafirului unicat care crește în propria grădină a constructorului!

Serios, în cazul în care nu știați! Rolls-Royce are propria „Grădină cu Trandafiri” în curtea de la Global Centre of Luxury Manufacturing Excellence din Goodwood. Și nicăieri în lume în afară de acolo este cultivat Phantom Rose. O specie hibrid de trandafir creată de un foarte oficial și oficios crescător britanic de trandafiri! Dar, de fapt, nu despre acest trandafir este povestea noastră britanică.



În schimb, experții de la Rolls-Royce Bespoke Collective doar au folosit-o drept sursă de inspirație. Pentru un nou model unicat – unul cu tentă florală. Așa s-a născut Rose Phantom, la cererea unui nenumit antreprenor din Stockholm. Unul cu o mare pasiune pentru flori – soția și doi din cei patru copii având nume inspirate din lumea plantelor. Acum au și un Rose Phantom în familie.

Rose Phantom, elegant ca un milion de trandafiri

În primul rând, trebuie să-i lăudăm pe cei de la Rolls pentru reținerea de care au dat dovadă de această dată. Cum clientul lor chiar le este „stăpân”, am văzut destule creații grotești de la ei și de la restul rivalilor aprigi. Nu și de această dată. Exteriorul nu este vopsit decât într-o singură nuanță – Peacock Blue. Interiorul, în marea sa majoritate, la fel – Charles Blue. Iar broderiile ce personifică o mulțime de trandafiri sunt tot în nuanțe de albastru.



Singurele elemente de contrast – furnirul (decorat și el cu trandafiri) și fluturii în culori un pic mai vii. Doar nu poți avea flori fără fluturași, nu? În plus, este demn de menționată că meșteșugarii au brodat fix un milion de cusături… Apropo, o parte din bunul gust se datorează unei dintre fiicele „patronului”… Magnolia, cea care a selectat culoarea exterioară! 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*