Stiri / Video

Vantage pe Nurburgring, Defender pe coclauri (video)

Nurburgring-ul a primit vizita britanicului Aston Martin Vantage. Land Rover Defender, în schimb, se laudă nu doar cu viitoarea apariție în cel mai nou film Bond. Ci, mai ales, cu performanțele sale în off-road.

Ori de câte ori deschidem calculatoarele, ne așteptăm la noi povești de fascinație și groază despre faimosul Nurburgring Nordschleife. Unul dintre cele mai periculoase și epuizante/stimulative circuite din întreaga lume. Și ne-am obișnuit ca recordurile să cadă precum popicele la sala de biliard… ah, pardon, de bowling! Nu și de această dată, deoarece avem de-a face cu un model… cu calm britanic.

Aston Martin Vantage a fost pus la treabă pe Nurburgring de confrații jurnaliști de la Sport Auto. A ieșit de acolo nevătămat – ceea ce este o realizare în sine. Și asta după ce și-a flexat mușchii V8 de Mercedes-AMG. Toți cei 510 CP și 685 Nm, pentru a obține un excelent timp de 7:43.92. Sigur, nu este din cale afară de rapid… însă eleganța contează, nu doar sportivitatea. O eleganță rapidă, în stil britanic.

Vantage pe Nurburgring, Defender peste tot

Land Rover se pregătește să arunce în vâltoarea acțiunii noul Defender. În cel de-al 25-lea film cu James Bond – No Time to Die. Acolo concurează cu o mulțime de Aston-uri, dar și cu rigorile vieții de cascador… Iar apropiata lansare a filmului este o adevărată oportunitate de aur pentru echipa de marketing de la Jaguar Land Rover. 



Așadar, să nu ne mirăm că Defender are parte de o nouă reclamă. Și încă una care este cât se poate de cosmetizată pentru a-l face pe invincibilul off-roader… și mai invincibil. Ah, iar pentru o tușă suplimentară de atmosferă britanică mai apar prin cadru și ceva motociclete. Triumph, desigur, cum altfel?! Chiar nu mai contează, pentru că noi oricum tot cu ochii pe Defender stăm… 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*