Stiri / Video

i30 Wagon, N Line cu Hyundai la Geneva (video)

i30 Wagon va deveni și el disponibil în format N Line – odată cu faceliftul aplicat întregii game. Premiera, alături de mai micul i20 și conceptul Prophecy la Salonul Auto de la Geneva.

i30 Wagon N Line nu este, desigur, singura noutate. Compacta sud-coreeană are de luptat atât cu un rival intern – Kia Ceed – cât și cu numeroșii competitori din extrem de disputatul segment compact. Să nu uităm că Volkswagen merge la Geneva cu un nou Golf – și cu numeroase variante sportive (GTI, GTE, GTD).



Hyundai anunță pentru i30 – inclusiv noul Wagon N Line – o multitudine de îmbunătățiri. Se laudă cu un design nou – mai ales la partea frontală. Fiind un „facelift”, avem parte de majoritatea schimbărilor chiar acolo. Cel mai ușor de remarcat aspect – noua semnătură DRL LED în forma literei „V”. Este prezentă și la stopurile hatch-ului și fastback-ului. Plus noi jante, noi culori. Și un stil modificat inclusiv pentru variantele N Line.

i30 Wagon N Line, familistul dinamic

Este sportiv mai ales cu numele – adevărul este că schimbările sunt mai ales vizuale. În rest, tot hatch-ul și fastback-ul vin cu modificări ale ținutei de drum, la nivelul suspensiei și direcției. La interior, i30 – chiar și Wagon N Line – primește un nou instrumentar de bord semi-digital. Plus sistemul de navigație cu ecran de 10,25 inch al casei. Și Apple CarPlay sau Android Auto wireless. Plus o multitudine de noi sisteme de siguranță la pachet cu SmartSense.



Gama de motorizări are noutăți la nivelul tuturor opțiunilor – fie ele doar la nivelul transmisiilor. Baza gamei o reprezintă de acum un nou motor de 1,5 litri, cu injecție dublu port și 110 CP. Versiunea T-GDi de 1,0 litri și 120 CP are, opțional, transmisie DCT cu 7 trepte.



Sau sistem mild hybrid de 48V, plus noua transmisie manuală inteligentă (iMT). Diesel-ul de 1,6 litri și 115 CP primește și el, opțional, cutia DCT. În schimb, fratele mai mare – de 136 CP – vine standard cu mild hybrid 48V. Și am ajuns la noul 1.5 T-GDi de 160 CP – echipat și el cu sistemul electrificat. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*