Stiri

Escapade pickup: X-Class de Carlex sau Ranger de Hellwig

Imediat ce vom putea ne vom întoarce la aventurile în natură. Iar un Mercedes X-Class de la Carlex Design sau un Ford Ranger de la Hellwig sunt pickup-urile perfecte pentru așa ceva.

Vă recomandăm – până trece pericolul coronavirus – să nu vă panicați, să ascultați sfaturile autorităților și mai ales să rămâneți cât mai mult în casă pentru a preveni răspândirea. Și, pentru că vom avea un pic mai mult timp liber la dispoziție, putem deja plănui următoarele aventuri. Cu un Mercedes-Benz X-Class de la Carlex sau cu Ford Ranger „Attainable Adventure” de la Hellwig.

De X-Class s-a ocupat departamentul Carlex Design Pickup Design, camioneta teutonă fiind transformată într-un post mobil de comandă pentru pasionații de ciclism. Mai mult chiar, acest prototip are și o rulotă atașată – iar noul „Exy Viale Bike Tour Set” ar putea deveni în curând o realitate. Cum rulota are dimensiuni considerabile, aceasta vine cu spațiu de dormit pentru patru persoane, dar și o baie și bucătărie.

De la X-Class și Carlex la Ranger și Hellwig

Carlex are deja la vânzare suportul extern pentru biciclete – costă 4995 de euro – și poate lua la bord trei unități. Este plasat mult deasupra spațiului de încărcare și are un sistem electric de înclinare pentru a facilita urcarea/coborârea bicicletelor. Pickup-ul X-Class primește de la Carlex jante de 22 de inchi, elemente din fibră de carbon, precum și o schemă de vopsire cât se poate de… evidentă.

Ford Ranger-ul de la Hellwig este dedicat pasionaților de „overlanding” din America. Totul a pornit de la un Ranger XLT. A fost dotat cu un Icon Vehicle Dynamics Stage 5 Suspension System. Apoi cu jante Icon de 17 inch și pneuri Falken Wildpeak. Urmează suportul de biciclete Yakima și cortul de plafon Tepui HyBox. Nu lipsesc nici bucătăria din benă, stația energetică cu panouri solare sau bicicletele electrice de teren de la Specialized. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*