Stiri / Video

Range Rover în off-road de 50 de ani, Isetta prin oraș de 65 (video)

Range Rover împlinește 50 de ani de când merge ca un lord prin off-road. BMW, în schimb, sărbătorește aniversarea unui model cu totul și cu totul altfel – 65 de ani de Isetta.

Range Rover a primit un cadou inedit cu ocazia împlinirii primilor 50 de ani de existență. Lord-ul off-road-ului a fost onorat cu o lucrare de artă inedită. Este vorba despre un desen realizat în zăpada înghețată a centrului companiei de testare din Arjeplog. Foarte aproape de cercul Arctic, în Suedia, instalația are un diametru de 260 de metri.



Practic, a acoperit întreaga zonă centrală a cercului unde se testează sistemul de direcție al tuturor modelelor Land Rover, în timpul procesului de dezvoltare. De această dată, testul a avut parte și de o combinație de forță. Astfel, o serie de modele Range Rover SV au fost „îmblânzite” de campionul mondial de box Anthony Joshua OBE. Doar acolo se desfășoară și cursurile Jaguar Land Rover Ice Academy…

Range Rover, 50 de ani nu e de ajuns

„Opera” de artă i-a aparținut – în schimb – unui cunoscut artist al zăpezii: Simon Beck. Acesta a creat logo-ul aniversar după ce a parcurs o distanță de peste 45.000 de pași prin zăpada afânată. Rezultatul – un badge aniversar de peste 53.000 de metri pătrați! Și o sărbătoare ce a inclus patru Range-uri: SVAutobiography, SVAutobiography Dynamic, Velar SVA Dynamic și Sport SVR.



În schimb, BMW a rămas la mobilitatea urbană – aniversând 65 de ani de la prezentarea modelului Isetta. Lansat în martie 1955, micul model „bubble car” cu două locuri și trei roți a avut parte de numeroase povești… de dragoste, drame sau aventuri. Un lucru este cert… După coronavirus BMW ar putea fi nevoit să se reinventeze încă odată! 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*