Stiri / Video

Seria 4 Coupé, camuflat în stil M440i xDrive

Seria 4 Coupé a fost prezentat de BMW încă ascuns sub culori de camuflaj. Așa este obiceiul, mai nou – probabil o armă anti-paparazzi. Motivul chiar nu contează, deoarece la joacă a ieșit vârful de gamă M440i xDrive.

Frate bun cu noul BMW Seria 3 Sedan, noua generație Seria 4 Coupé mai are puțin și iese din ascunzătoarea dedicată prototipurilor. Conform bavarezilor, „noul model începe acum faza finală a testelor dinamice”. Și o face acasă, la München. Asta după ce s-a plimbat din Arjeplog (Suedia) și până în Miramas (Franţa) sau pe Nürburgring Nordschleife. Acum prototipurile se joacă pe lângă Centrul de Cercetare şi Inovare (FIZ) al BMW Group din München.



Conform tradiției, ne putem aștepta ca Seria 4 Coupé să îi semene bine fratelui Seria 3. Berlina îi va împrumuta numeroase componente și dotări. În plus, tradiționaliștii ar putea respira ușurați. Din pozele cu Seria 4 Coupé camuflată chiar nu reiese că noua generație ar prelua imensa grilă a radiatorului de pe conceptele recente…

Seria 4 Coupé, gata de acțiune… tehnologică

Știm că modelul cu două portiere va adopta tendințe și mai dinamice. Spre exemplu, BMW a confirmat deja că a făcut ceva îmbunătățiri. Cum ar fi o scădere a coeficientului aerodinamic, cu 0,015 puncte. De asemenea, noua generație este cu 57 de milimetri mai coborât decât berlina și centrul de greutate a fost mutat mai aproape de sol cu 21 de mm. Ah, să nu uităm și de ecartamentul spate – crescut cu 23 de milimetri.

Așa cum era de așteptat, vârful de gamă va purta însemnele M GmbH: M440i xDrive. Acesta va dispune de noblețea propulsorului cu șase cilindri în linie și ai săi 374 CP. În plus, BMW oferă de acum și tehnologie mild-hybrid 48V. Astfel, cei 8 kW/11 CP electrici în plus ajută demarajele și reprizele. Și, să nu uităm că divizia de performanță va livra și o miriadă de componente cu brand-ing M…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*