Stiri

Mini, pasionat de Knights la Los Angeles (video)

Mini USA este foarte ocupată la ediția 2018 a faimosului eveniment californian LA Auto Show. Un adevărat cvartet de ediții speciale – cea mai interesantă fiind Knights Edition – vor fi prezentate, alături de numeroase accesorii și elemente de personalizare de la Mini Yours Customized.

Foarte interesant, constructorul britanic i-a lăsat pe confrații de breaslă americani să anunțe viitoarea apariție a modelului de top John Cooper Works GP. Acesta nu va fi prezent la Los Angeles, deoarece va fi gata abia în 2020. Knights Edition sosește, în schimb, pentru a potoli setea de performanță a pasionaților mărcii. Bazat pe modelul JCW Hardtop, acesta are parte de o schemă de culori interesantă. Midnight Black / Melting Silver – precum și tușe de culoare roșie.

Mini, pasionat de Knights la Los Angeles

Pe lângă adaosurile vizuale, modelul special mai are parte și de unul auditiv – sub forma sistemului de evacuare John Cooper Works. Acesta are flapsuri speciale, pentru un plus sonor, și se remarcă prin terminațiile cromate. Nu se știe dacă modelul va ajunge și în Europa, însă în America va putea fi comandat din primul trimestru al anului viitor.

Knights, poate International Orange, ori Yin Yang sau chiar Starlight

Knights Edition va fi însoțit în California de alte trei ediții speciale noi pentru SUA. International Orange Edition poate fi deja comandată de la dealeri, caroseria fiind cât se poate de vibrantă. Nuanța portocalie este temperată pe alocuri de elementele Midnight Black. Și aici există un John Cooper Works Pro Exhaust – controlat prin Bluetooth de șofer.

Mini a pregătit pentru micul SUV Countryman Cooper S pachetul Yin Yang Edition. El va deveni disponibil în SUA din decembrie. Acest model contrastează nuanțele Midnight Black și Light White, fiind doar un pachet vizual, ce mai include și elemente de culoare piano black. Nu în ultimul rând, Clubman S sosește în Los Angeles drept Starlight Edition. Break-ul se îmbracă în nuanța Starlight Blue Metallic, cu accente Melting Silver și jante argintii de 17 inch. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*