Stiri

Clubman de Mini facelift (video)

Clubman și cu Union Jack. Dacă am vrea să fim cu adevărat minimaliști, am putea rezuma astfel faceliftul pentru modelul compact britanic. Însă, desigur, dacă „citim printre rânduri” aflăm totuși mai multe informații.

Mini are ca marcă aceeași problemă pe care o are orice model legendar. Jeep Wrangler, Fiat 500 sau Mercedes Clasa G știu cât se poate de bine provocarea… Astfel, chiar și modelul Clubman are de apărat o întreagă genealogie. Și o face, cu multă subtilitate, în special la nivelul designului. Și doar un fan înfocat Mini va remarca rapid schimbările. Însă nici o grijă, noi avem rezumatul.

Partea frontală are parte de o grilă redesenată a radiatorului. Farurile cu tehnologie LED au și funcție Matrix pentru faza lungă. La fel ca la Mini-urile clasice, Clubman are parte de noile proiectoare LED cu inel de lumină DRL. Iar schimbarea cea mai ușor de remarcat a avut loc în spate. Acolo, stopurile – de acum cu LED în standard – pot veni opțional cu design „Union Jack”. Desigur, un facelift nu poate trece cu vederea introducerea de noi culori pentru caroserie. De unde și noile Indian Summer Red, British Racing Green sau Mini Yours Enigmatic Black.

Clubman, wagon-ul de oraș

Micul station wagon compact este partenerul perfect pentru aglomerările urbane. Inclusiv datorită noilor jante din aliaj de 16, 17, 18 sau chiar 19 inch. Iar Cooper S / SD poate primi opţiunea Piano Black Exterior – contururile farurilor, stopurilor şi grilei radiatorului sunt finisate în negru lucios în loc de crom. În plus, Mini oferă de acum și opțiunea dotării cu o suspensie sport (pe lângă cea adaptivă), care coboară garda la sol cu 10 mm.

La interior, constructorul britanic propune o gamă nouă de tapiţerii cu piele şi suprafeţe de interior. Și noi opțiuni Mini Connected. Sau un plus de personalizare cu programul de echipare Mini Yours cu opțiuni noi, dar și cu ajutorul gamei extinse de accesorii originale. Sub capotă se află șase propulsoare – câte trei pe benzină și diesel. Mai târziu va deveni disponibil și foarte dinamicul John Cooper Works, echipat standard cu sistemul de tracţiune integrală ALL4.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*